Πατέρας Βασίλη Μάγγου: Αυτό είναι το δικό μας πόρισμα

Posted on 15 Ιουλίου, 2020, 7:00 μμ
0 secs

Λίγες ώρες μετά την νεκροψία – νεκροτομή του Βασίλη Μάγγου που δείχνει θάνατο από οξύ πνευμονικό οίδημα, η «Εφ.Συν.» επικοινώνησε με τον πατέρα του 26χρονου, Ιωάννη Μάγγο, που ενημερώθηκε για τα πρώτα συμπεράσματα από τον τεχνικό σύμβουλο, ο οποίος φέρεται να συμφωνεί.

«Το μόνο που δεν αποδεικνύεται ιατροδικαστικά είναι ότι το άγριο ξύλο, που έφαγε ο γιος μου, τον έριξε ψυχολογικά. Μετά την αστυνομική βία, που ασκήθηκε πάνω τόσο εντός όσο και εκτός του αστυνομικού τμήματος, το παιδί έπεσε κατακόρυφα. Του κατέστρεψαν την ψυχολογία.
Αυτό τον έριξε εκεί που τον έριξε. Μπορεί να ήταν ό,τι ήταν, αλλά ήταν και αγωνιστής. Ήταν μια χαρά, δούλευε, έβγαζε μεροκάματο και ξαφνικά μετά το ξύλο που έπεσε, τον γύρισαν στο μηδέν. Ήξεραν ίσως ποιος ήταν και γι’ αυτό έπεσαν όλοι επάνω του και τον χτύπαγαν. Αυτό είναι το δικό μας πόρισμα και αυτό διαπιστώνουμε εμείς», δήλωσε στην Εφημερίδα των Συντακτών ο Ιωάννης Μάγγος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια σε συνεργασία με τα αγωνιστικά κινήματα του Βόλου στα οποία συμμετείχε ο 26χρονος εξετάζουν την κατάθεση μηνυτήρια αναφοράς για την αστυνομική βία που ασκείται συστηματικά στην περιοχή τους.

ΠΗΓΗ:ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

...