Παράδοση ποσότητας νερού στο Μπούρτζι Ευβοίας από την Αλληλεγγύη για Όλους

Posted on 04 Σεπτεμβρίου, 2020, 12:56 μμ
0 secs

Την  Πέμπτη  03 Σεπτεμβρίου 2020 η «Αλληλεγγύη για Όλους» είχε την δυνατότητα  να παραδώσει 12 παλέτες νερά «Ρούβας» σε συνεργασία με το  Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου Κρήτης και την  αναπτυξιακή εταιρεία Γέργερης ΑΕ.

Η Αλληλεγγύη για Όλους αναφέρει σε ανακοίνωσή της:

Η ποσότητα παραδόθηκε στον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίου Νικολάου στο Μπούρτζι Ευβοίας για να διαμοιραστεί τις επόμενες μέρες στους κατοίκους του  Μπούρτζι των Πολιτικών  και των  Ψαχνών μέσω του  της Ομάδας Αλληλεγγύης  Χαλκίδας και της Λιβανίου Ζωής μέλους του ΔΣ της «Αλληλεγγύης για Όλους».

Σχεδόν ένα μήνα μετά, οι ανάγκες είναι ακόμα έντονες , οι περισσότερες οικογένειες δεν έχουν ακόμα αποζημιωθεί καθώς οι υποσχέσεις του πρωθυπουργού και των αρμόδιων υπουργείων δεν έχουν υλοποιηθεί.

Η «Αλληλεγγύη για Όλους» σ αυτό το σημείο θα ήθελε να ευχαριστήσει το Εργατικό κέντρο Ηρακλείου Κρήτης την Αναπτυξιακή Εταιρεία Γέργερης ΑΕ, τη Μεταφορική εταιρεία Ευάγγελος Μαθιουδάκης ΑΕ, την ΑΝΕΚ Lines, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίου Νικολάου την ομάδα Αλληλεγγύης Χαλκίδας και τη Λιβανιού Ζωή για την συνεισφορά και τη βοήθεια τους αποδεικνύοντας ότι για μία ακόμα φόρα ότι η Αλληλεγγύη είναι το όπλο μας!

Τις επόμενες ημέρες θα επανέλθουμε συνδράμοντας τα θύματα της τεράστιας διπλής περιβαντολλογικής καταστροφής στην Κεντρική Εύβοια.

...