Ο πιο-έγκριτος-πεθαίνεις κ. Γιώργος Παπαχρήστος, στη στήλη του στην εφημερίδα τριών τόνων εγκυρότητας, «ΤΑ ΝΕΑ» του κ. Μαρινάκη σχολίασε -πάντα αμερόληπτα- την αναβολή της συνέντευξης του Αλέξη Τσίπρα στον Alpha.
, Παπαλάμπραινα: Γιατί κ. Παπαχρήστο χάσατε τα νέα συγκλονιστικά καμώματα του Τσίπρα;, INDEPENDENTNEWS«Η συνέντευξη ζητήθηκε από τον ίδιο τον κ. Τσίπρα τη Δευτέρα, αμέσως μετά τη συνέντευξη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, η διεύθυνση του καναλιού είπε φυσικά ΟΚ, αλλά χθες από την Κουμουνδούρου ενημέρωσαν το κανάλι ότι ακυρώνεται η εμφάνιση του προέδρου. Γιατί ακυρώνεται; Πολύ απλά γιατί μπροστά στις κάμερες πώς να υποστηρίξεις το… 500άρικο τον μήνα ενοίκια για μια βίλα στο Σούνιο, και με την ανακαίνιση πληρωμένη. Δύσκολα, πολύ δύσκολα».

Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που ο κύριος -συγγνώμη κύριε, ένα λάθος έκανα- Παπαχρήστος ξεχνάει μια λεπτομέρεια, ότι δηλαδή  οι δημοσιογράφοι των καναλιών απεργούν γιατί (άλλη μια λεπτομέρεια) ο πιο πιστός φίλος των καναλαρχών κ. Πέτσας φέρνει νομοσχέδιο που θα οδηγήσει σε δεκάδες απολύσεις.

 

Τα νέα συγκλονιστικά καμώματα του Τσίπρα

Αν, όμως, ο κ. Παπαχρήστος δεν μπλεκόταν με τη συνέντευξη και τις χαμένες λεπτομέρειες, θα μάθαινε τα νέα συγκλονιστικά καμώματα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε επικοινωνία που είχαμε με γείτονες, μας αποκάλυψαν έκπληκτοι ότι ο κ. Τσίπρας αγόρασε χνουδωτή πετσέτα θαλάσσης για να απολαμβάνει το μπάνιο του στην παραλία του Βρωμοπήγαδου. Και το πιο ανατριχιαστικό είναι ότι στην πετσέτα απεικονίζεται 500ευρω.

«Εμείς δεν έχουμε δει ποτέ τέτοιο χαρτονόμισμα» μας λέει συγκλονισμένος ο γείτονας, δημόσιος υπάλληλος, κ. Κώστας Κομπόστας. «Αλλά, βέβαια, μόνο οι αριστεροί έχουν δει τέτοια λεφτά στα χέρια τους, έστω και τυπωμένα σε πετσέτα» συμπληρώνει η νηπιαγωγός σύζυγός του, κ. Μπέτυ Κουρμπέτη, που δηλώνει καλή γνώστρια της αγοράς λευκών ειδών και ειδών θαλάσσης.

Αυτή μας αποκαλύπτει μάλιστα ότι η εν λόγω πετσέτα απαιτεί ειδικό αποχνουδωτή για να μη μαζεύει φύκια και μας ζητάει να καλέσουμε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να απαντήσει αν έχει αγοράσει τέτοιο μηχάνημα και να δώσει στη δημοσιότητα το τιμολόγιο αγοράς του.

Οι χνουδωτές αποκαλύψεις των γειτόνων συνεχίζονται…