Είναι απίστευτο ότι οι συριζομαδούροι ξεσήκωσαν τον κόσμο επειδή εμβολιάστηκαν με τα λιγοστά πρώτα εμβόλια υπουργοί και κυβερνητικοί παράγοντες. Λύσσαξαν επειδή στο νοσοκομείο «Σωτηρία» με άνωθεν εντολή ακυρώθηκε προγραμματισμένος εμβολιασμός υγειονομικών και στη θέση τους βρέθηκαν οι άριστοι.

Δεν μπορούν να καταλάβουν οι κομμουνισμένοι ότι δεν είμαστε όλοι ίσοι στον κόσμο αυτό, αλλά -το κυριότερο- δεν αντιλαμβάνονται ότι αυτό ήταν και το επιστημονικώς ορθό. Ο δεξιός υπουργός και παρατρεχάμενος είναι μοσχαναθρεμμένος, σπουδαγμένος στα Κολάμπια. Δεν έτρεχε σε πορείες, δεν έχει σκληραγωγηθεί με τη συνδρομή των αστυνομικών δυνάμεων, δεν έχει συνηθίσει στο πετσί του το ξύλο με γκλομπ, δεν έχουν μάθει τα πνευμόνια του στα χημικά. Με τα «α και ου» δεν θωρακίζεται το αναπνευστικό. Ο δεξιός οργανισμός είναι ευάλωτος. Μπορεί να χαρακτηριστεί ακόμα και ευπαθής. Δεν ρέει στο αίμα μπαρούτι από εαμίτες προγόνους. Οι δικοί του παππούδες ήταν ευγενείς μαυραγορίτες, καλοζωισμένοι ταγματασφαλίτες.

Αντιθέτως οι αριστεροί, άπλυτοι καθώς είναι, αναπτύσσουν εύκολα αντισώματα, έχουν συνηθίσει τις κακουχίες, αντέχουν.

Ποιος δίνει σημασία όμως στους συριζομαδούρους;

Αυτοί είναι ανίκανοι να κατανοήσουν την ανάγκη να βλέπουμε σε κοινή θέα τις επιτελικές σωβρακοφανέλες να παρελαύνουν στα νοσοκομεία, να εμβολιάζονται και να παίρνουμε θάρρος. Προσπαθούν με μανία να στρέψουν την προσοχή του κόσμου στα επουσιώδη, όπως η ανάγκη θωράκισης του συστήματος Υγείας ή τα μέτρα προστασίας στους χώρους δουλειάς, η μαζική συνταγογράφηση των τεστ και η επίταξη των ιδιωτικών κλινικών.

ΥΓ.: Για την εύρυθμη λειτουργία του επιτελικού κράτους, είναι κρίσιμο να εμβολιαστεί πάραυτα κι ο συνεργάτης Ψαριανός.