ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟ «ΚΟΚΚΙΝΟ» ΚΑΙ ΤΟ «ΜΑΥΡΟΚΟΚΚΙΝΟ» ΚΑΝΕΤΕ ΜΑΥΡΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙ-ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ,ΙΔΕΟΛΗΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΣΑΣ ΤΑΦΟ!…..
«Καλοί μου Έλληνες… αδέρφια μου, φασίστες, ρατσιστές, τρομοκράτες, αναρχικοί, τραμπούκοι, θα μάθατε ασφαλώς ότι οι πατριώτες που μας κυβερνούν και τα βαποράκια τους οι αριστεριστές, μάζευαν υπογραφές και χθες έριξαν μπογιές στο σπίτι μου για να με εμποδίσουν να μιλήσω μπροστά σε σένα κυρίαρχε λαέ»…….
‘Ετσι ακριβώς προσφωνούσε και καλωσόριζε όλους/όλες τούς “πατριώτες” και “Ελληνόψυχους” στην σήψη του βούρκου της πλατείας Συντάγματος στις 4/2/2018, με την τρικυμία στο θολό και γερασμένο του μυαλό ο Μίκης Θεοδωράκης ενάντια στην «προδοτική συμφωνία» Ελλάδας-Σκοπίων.
Ο Βούρκος από τότε έχει μεγαλώσει,έχει συχνή παρουσία στην πλατεία και έχει θέση προφανώς για όλους, γιατί όλοι «οι καλοί χωράνε» στον Τιτανικό του Θανάτου, στην μαζική τυφλότητα και το χάσιμο στο σκοτάδι της «προσωπικής αυτονομίας και υγείας» αλλά και της «εθνικής έξαρσης»!
, Παναγιώτης Παπαδόπουλος (Κάιν): Η συγκέντρωση ανάβει κι όλα είναι φασιστικά, INDEPENDENTNEWS
Όπως όλους τους αντιεμβολιαστές και όλο το ανερμάτιστο συνοθύλευμα των «αρνητών του κακού» που θέλουν την κοινωνία αγκαλιασμένη ισόβια με την πανδημία, με τις νεκροφόρες, τα ασθενοφόρα,τις εντατικές και τα λόκντάουν. Ο νεκροθάφτης χαίρεται και θησαυρίζει από τα άψυχα σώματα που του στέλνει ο Δήμιος! Είναι χρυσή ευκαιρία για τους φασίστες μαζί με το μεταναστευτικό ζήτημα να κερδίσουν από τον «αντισυστημικό αγώνα» ενάντια στον εμβολιασμό που υποδουλώνει την «εθνική ανεξαρτησία» και «μολύνει το dna της φυλής» !
΄Εχετε την ευκαιρία και εσείς από την «αριστερά»,την «αντιεξουσία» και την «αναρχία» της κακιάς ώρας μαζί με όλη την φάρα των «προοδευτικών» σας άξεστων και αμόρφωτων γδαρτάδων να βαδίσετε αδιαχώριστοι παρέα με όλη την φασιστική σαβούρα,να αφομοιωθείτε για παντός μαζί τους (τους ανήκετε και σας ανήκουν)και να σας πούμε το «αντίο» , επιτέλους!Στον αγύριστο!…….
Εσείς πέρυσι τον χειμώνα ξεκινήσατε το «κίνημα» ενάντια στις μάσκες και τα μέτρα προστασίας, εσείς βάλατε την επέτειο του Πολυτεχνείου και τα στεφάνια πάνω από το συλλογικό συμφέρον της κοινωνικής υγείας και διαδηλώνατε για «περιστολή ατομικών ελευθεριών» την στιγμή που πεθαίνανε στα νοσοκομεία δεκάδες από «κόβιντ» , αντί να το βουλώσετε από σεβασμό στην καταιγίδα του θανατικού που είχε πέσει στην χώρα παίζατε άστοχα στους δρόμους του πουθενά τους «επαναστάτες» και τους «αντιστασιακούς» ενώ γυρόφερνε απειλητικά το τέρας της αρρώστιας και της διασποράς της πανδημίας…..Λουστείτε ανεγκέφαλοι και ανεύθυνοι τις συνέπειες αυτής της ηλίθιας «πολιτικής» σας στάσης τώρα!
΄Εχετε την ευκαιρία και εσείς σήμερα μαζί με τους εθνικιστές να συναντηθείτε ,να διαδηλώσετε «ταξικά και ενωτικά» ενάντια στην τεράστια «επιστημονική συνομωσία που επιδιώκει να στερήσει το σύμπαν από την μοναδική, ναρκισσιστική ,αναντικατάστατη και θεόσταλτή σας ύπαρξη»….
Για να δείτε τελικά πως ο φασισμός τελικά είναι πολύ πιο έξυπνος από εσάς «αγωνιστές», νικά στο μυαλό, ηγεμονεύει , πρωτοστατεί και εκμεταλλεύεται τελικά κάθε είδους συμπόρευση φοβικών, ατομιστών και εγωπαθών που το μόνο τους ιδανικό είναι το σαρκίο τους και τίποτα παραπάνω….
Η φωτογραφία είναι από το ακροδεξιό συλλαλητήριο της Κυριακής 29/8 με πρόσχημα τον υποχρεωτικό εμβολιασμό. Ξεστραβωθείτε και διδαχθείτε έστω αργά γιατί στραβά αρμενίζετε και αυτό δεν έχει καμία σχέση με το «όποιος αγωνίζεται κάνει και λάθη». Αυτό είναι Βλακεία χρήσιμη στην Εξουσία του Θανάτου (και στον Φασισμό)κι όχι «αγώνας που έχει και τα λάθη του»!
Η στράτα σας ενάντια στον ορθολογισμό της επιστήμης και υπέρ του κάθε «αντικαθεστωτικού» εγχώριου νέο- Ταλιμπάν , «γιατρού», «προφήτη» και «ιδεολόγου» της «επιστήμης» της Ψευδολογίας βάζει νάρκη στους αγώνες για την Υγεία της Κοινωνικής Δημοκρατίας,αναγεννά τον Φασισμό και έχετε ΕΥΘΥΝΗ για τον Σκοταδισμό που θέλει να πάρει εκδίκηση και να επιστρέψει!
Στην άκρη της φωτογραφίας δεξιά τα Ναζίδια και τα Στοχάδια σε τρείς σειρές ,σε στρατιωτική παράταξη και Κασιδιάρικο σχηματισμό με πάντα την γαλανόλευκη «εργαλείο»!
Η συγκέντρωση «ανάβει» και όλα είναι φασιστικά!
Η Ελλάδα της παρακμής που αρνείται να γυρίσει σελίδα,να σκεφθεί,να ζήσει!
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟ «ΚΟΚΚΙΝΟ» ΚΑΙ ΤΟ «ΜΑΥΡΟΚΟΚΚΙΝΟ» ΚΑΝΕΤΕ ΜΑΥΡΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙ-ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ,ΙΔΕΟΛΗΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΣΑΣ ΤΑΦΟ!…..
Είναι ότι παίρνετε στον λαιμό σας ότι από την κοινωνία έχει μείνει όρθιο και αντιστέκεται πραγματικά! Και αυτό είναι ένα ζήτημα βέβαια που ο νεοφιλελευθερισμός και ο φασισμός βέβαια σας το χρωστά και θα σας ανταμείψει, είναι όμως και μια απάντηση που θα σας δώσει η ίδια η Αναρχία με κλωτσιές στον λάκκο της Ιστορίας ! (Κάϊν) 31/8/2021