“Αχου και δεν με νοιάζει” όπως λέει στην γνωστή ατάκα στα “Κίτρινα Γάντια” ο αθάνατος Νίκος Σταυρίδης. Ορίστε, νάτος,  ο πάτος της “δημοσιογραφίας” από το συγκρότημα Μαρινάκη(πρώην Λαμπράκη) που ασχολείται με τα πιάτα και τα ακριβά γούστα των παρασίτων και τεμπέληδων της εύφορης κοιλάδας,της Αθηναϊκής Ριβιέρας παρακαλώ.

Ο κόσμος υποφέρει και πεινά γύρω μας πεθαίνει και είναι σε δυστυχία, κατάθλιψη και απόγνωση και εκεί στο “Βήμα” και στα “Νέα” ασχολούνται με τα “ηλιοβασιλέματα των vips” και τα τραπεζώματα της ξεπεσμένης αριστοκρατίας που ζει τον βούρκο της(τον μύθο της) στα νότια! Μην σου πω που την έχω γραμμένη την “δημοσιογραφία” σου Σίβυλλα και το ρεπορτάζ σου για τα στέκια που αράζουν το σάπιο τους κορμί όλα αυτά τα νεόπλουτα ψώνια και ζόμπι, νομίζω πως καταλαβαίνεις!!!

Και εσύ Αντώνη Καρακούση που σε εκτιμώ σαν δημοσιογράφο και σε ξεχωρίζω εκεί στην επιχείρηση (γιατί εκεί στην αθλιότητα των επενδύσεων και τα συμφέροντα των ιδιωτών ξέπεσε ο Τύπος κι η Ενημέρωση),εσύ που είσαι διευθυντής του “Βήματος” και έχεις ένα λόγο στις δημοσιεύσεις πως αφήνεις και καταγράφεται τέτοια περιφρόνηση και προκλητικότητα απέναντι στην πλειοψηφία που ανασαίνει βαριά στο σκοτάδι, πίσω από την γκλαμουράτη βιτρίνα της πλούσιας κενής ζωής μερικών άχρηστων και ηλιθίων που δεν έχουν προσφέρει τίποτα το θετικό (και όχι την “φιλανθρωπία” τους για να γίνω σαφής) σέ αυτό που λέμε “Κοινωνία”;