Απεργία σήμερα Πέμπτη και στη λειτουργία του εμβολιαστικού κέντρου – Καταγγέλλουν την πρωτοφανή απόφαση του υπουργείου Υγείας

, Παίδων Πεντέλης / Στην αντεπίθεση οι εργαζόμενοι με 24ωρη απεργία – Τα δύο αιτήματα, INDEPENDENTNEWS

 

Με κινητοποιήσεις απαντούν γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό του Παίδων Πεντέλης αφού παρά τις αρχικές διαβεβαιώσεις, τελικά το παιδιατρικό νοσοκομείο που εξυπηρετεί τη βορειοανατολική Αττική, τη Λαυρεωτική ακόμα και την Εύβοια, μετατρέπεται για έξι εβδομάδες σε εμβολιαστικό κέντρο.

Οι εργαζόμενοι στη συνέλευση που πραγματοποίησαν με τη συμμετοχή της ΕΙΝΑΠ αποφάσισαν 24ωρη απεργία για την Πέμπτη 13 Ιανουάριου στο Γ.Ν. Παίδων Πεντέλης, συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας του εμβολιαστικού κέντρου.

Όπως αναφέρουν, μετά την πρωτοφανή και αιφνιδιαστική απόφαση του υπουργείου Υγείας στις 06/01/2022 να ανασταλούν οι εφημερίες του Γ.Ν. Παίδων Πεντέλης, με στόχο τη μετατροπή του σε mega εμβολιαστικό κέντρο παιδιών, διενεργήθηκε σήμερα 12/01/2022 συνέλευση των εργαζομένων παρουσία της Προέδρου και του Δ.Σ. της ΕΙΝΑΠ, καθώς και μελών του Δ.Σ. της ΟΕΝΓΕ.

Αποφασίστηκε συνάντηση επιτροπής εκπροσώπων με τον Υπουργό Υγείας.

Μετά την εμμένουσα στάση του Υπουργείου Υγείας να υλοποιήσει τις ειλημμένες αποφάσεις για απόσυρση του νοσοκομείου από τις 24ώρες εφημερίες, αποφασίζουμε:

24ωρη απεργία σήμερα 13/01/2022 του Γ.Ν. Παίδων Πεντέλης (συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας του εμβολιαστικού κέντρου), ζητώντας:

Να συνεχισθεί απρόσκοπτα η συμμετοχή του Νοσοκομείου μας στο πρόγραμμα εφημεριών του Λεκανοπεδίου Αττικής, δηλαδή καθημερινές εφημερίες 08:00-14:30 και 24ωρη εφημερία κάθε Δευτέρα, Πέμπτη και δεύτερη Κυριακή του μήνα.
Να συνεχισθεί η λειτουργία του εμβολιαστικού κέντρου με ενδεχόμενη αύξηση των εμβολιαστικών γραμμών στο μέτρο των δυνατοτήτων μας.


 

#independentnews
#independent news greece
Ακολουθήστε μας από τις πιο κάτω σελίδες
Facebook: https://www.facebook.com/IndNewsGR
Facebook: https://www.facebook.com/editor.inde/
Facebook: https://www.facebook.com/kokinorodo
Twitter: https://twitter.com/inde_news

Ιστοσελίδα: https://independentnews.gr