Με σαμπάνιες και χωρίς μάσκες γιόρτασαν τον «γίγαντα» πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου

Posted on 21 Νοεμβρίου, 2020, 12:44 μμ
7 secs

Χωρίς μάσκες, ανοίγοντας σαμπάνιες και με hashtag «ήταν όλοι εκεί» γιόρτασε τα γενέθλια του εν μέσω lockdown ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου, Δημήτρης Βερβεσός.

Όπως φαίνεται από φωτογραφίες που ανέβηκαν στο Instagram από παρόντα στο πάρτι (ο οποίος στη συνέχεια τις διέγραψε αναλογιζόμενος προφανώς τον σάλο που θα επακολουθούσε) στο γραφείο του προέδρου του ΔΣΑ συγκεντρώθηκαν περί τα δέκα άτομα.

Μάλιστα άνοιξαν και σαμπάνιες για να γιορτάσουν το γεγονός. «Γιορτάζουμε τον γιγαντά μας», ήταν μερικές από τις ενθουσιώδεις αναρτήσεις παρευρισκομένων,

Με σαμπάνιες και χωρίς μάσκες γιόρτασαν τον «γίγαντα» πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου
Όπως προκύπτει από το βίντεο, ο μόνος που φορούσε μάσκα ήταν ο Δημήτρης Βερβεσός.

Τι δήλωσε ο πρόεδρος του ΔΣΑ Δημ. Βερβεσός

«Tην ημέρα των γενεθλίων μου … με επισκέφθηκαν, με δική τους πρωτοβουλία και για περιορισμένο χρόνο, συγγενικά μου πρόσωπα και στενοί συνεργάτες, με τους οποίους διατηρώ καθημερινή και εκ του σύνεγγυς συνεργασία, για να μου ευχηθούν», επισημαίνει ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (ΔΣΑ) Δημήτρης Βερβεσός σε δήλωσή του, με αφορμή αναρτήσεις στο διαδίκτυο που απεικόνιζαν μικρή εκδήλωση μέσα στο γραφείο του στον ΔΣΑ.

Συγκεκριμένα ο κ. Βερβεσός αναφέρει τα εξής:

«Από την πρώτη στιγμή της εκδήλωσης της υγειονομικής κρίσης λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, προέταξα ως απόλυτη προτεραιότητα την ανάγκη προστασίας της δημόσιας υγείας και το πρόταγμα αυτό χαρακτηρίζει μέχρι σήμερα όλες τις δράσεις και τις αποφάσεις μου. Και θα τις χαρακτηρίζει και στο μέλλον. Όλοι το γνωρίζουν αυτό.

Την 20.11.2020, ημέρα των γενεθλίων μου, ευρισκόμενος στο γραφείο μου στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, για ενεργείς τηλεδιασκέψεις για την προώθηση ζητημάτων του κλάδου (ακρόαση φορέων στη Βουλή, συνεδρίαση ΛΕΔΕ), κατά τις απογευματινές ώρες, με επισκέφθηκαν, με δική τους πρωτοβουλία και για περιορισμένο χρόνο, συγγενικά μου πρόσωπα και στενοί συνεργάτες, με τους οποίους διατηρώ καθημερινή και εκ του σύνεγγυς συνεργασία, για να μου ευχηθούν.

Αναλαμβάνω την ευθύνη στο μέτρο που δεν επέμεινα στη συγκεκριμένη στιγμή κάποιοι εκ των παρευρισκομένων να φορούν μάσκα, παρότι εγώ φορούσα και παρότι ευρισκόμασταν σε χώρο υγειονομικά προστατευμένο, λόγω της εγκατάστασης και λειτουργίας συσκευών αποστείρωσης του αέρα (UV stailizer) για την προστασία από τον κορονοϊό.

Κατά τα λοιπά, αφήνω στην κρίση όλων την διάσταση που έχει λάβει μία ανθρώπινη και οικογενειακή στιγμή μου».

...