Πάνος Λάμπρου: Εικόνες από το παρελθόν και το μέλλον η επίθεση της Αστυνομίας στους διαδηλωτές (ηχητικό)

Posted on 10 Ιουλίου, 2020, 11:14 πμ
1 sec

Εικόνες του μέλλοντος αλλά και του παρελθόντος, ήταν περίπου αναμενόμενο αυτό έγινε χθες σε βάρος των διαδηλωτών έξω και πέριξ της Βουλής, τόνισε μιλώντας Στο Κόκκινο ο Πάνος Λάμπρου που είναι μέλος της Πολιτικής Γραμματείας και αναφέρθηκε στη βία και στα χημικά σε βάρος όλων εκείνων που κατέβηκαν στον δρόμο για να διαμαρτυρηθούν ειρηνικά για την υπερψήφιση τελικά του νομοσχεδίου Χρυσοχοΐδη «Δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις και άλλες διατάξεις».

Στον Νίκο Σβέρκο ο κ. Λάμπρου μίλησε για το απίστευτο θράσος του κ. Χρυσοχοΐδη, την παραποίηση της αλήθειας, το άσπρο – μαύρο, όσα είπε, τόνισε, πρέπει να τα κρατήσουμε και να τα συζητάμε καθώς τόλμησε να πει ότι η Αστυνομία προστάτευσε τους διαδηλωτές την ώρα που οι αστυνομικές δυνάμεις έριχναν κατά ριπάς σε βάρος όσων είμασταν εκεί χημικά και κρότου – λάμψης.

Όλα αυτά δεν συνέβησαν μόνο στο μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ, είδαμε μηχανές με αστυνομικούς να πέφτουν πάνω σε διαδηλωτές, επισήμανε ο κ. Λάμπρου, και με τα γκλοπ να χτυπάνε στο κεφάλι.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης ασφαλώς θα έπρεπε να απολογηθεί και να παραιτηθεί, επισήμανε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν είναι μόνο θέμα του υπουργού Προστασίας του Πολίτη είναι συνολικά της Νέας Δημοκρατίας η οποία έχει ιδεολογική εμμονή με αυτά τα ζητήματα.

Μάλιστα τόνισε ότι η κυβέρνηση με αυτά τα νομοθετήματα συντάσσεται με το μαύρο μέτωπο που συγκροτείται βήμα – βήμα σε όλον τον κόσμο (ΗΠΑ, Βραζιλία, Ουγγαριά κ.ά.).

...