Πάει το πρωτοπαλίκαρο του «φύρερ»: Ο Κασιδιάρης ανακοίνωσε την ίδρυση δικού του «κόμματος»

Posted on 21 Μαΐου, 2020, 10:47 πμ
0 secs

Το άλλοτε πρωτοπαλίκαρο του «φύρερ» Μιχαλολιάκου ανακοίνωσε ότι δεν μετέχει πλέον στο «κόμμα» της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής, διότι «η πρόταση που κατέθεσε για πλήρη αναδιοργάνωση και ανανέωση δεν έγινε αποδεκτή».

Όπως είχε προαναγγείλει πρόσφατα ο δημοσιογράφος Δημήτρης Ψαρράς, ήρθε η σειρά του Κασιδιάρη να ρίξει μαύρη πέτρα πίσω του και να εγκαταλείψει τον μέντορά του, Ν. Μιχαλολιάκο. «Ο Κασιδιάρης ήθελε να κληρονομήσει τη Χρυσή Αυγή αλλά ο Μιχαλολιάκος έχει την οργάνωση ως προσωπική επιχείρηση, οπότε ο Κασιδιάρης τον προδίδει εγκαταλείποντας την οργάνωση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δ. Ψαρράς μιλώντας στο «Κόκκινο» (20/5/20) και σήμερα, Πέμπτη 21/5/20 ο υπόδικος Κασιδιάρης τον δικαίωσε απολυτα: ανακοίνωσε την ίδρυση νέου κόμματος Ελλήνων επικαλούμενος «απόλυτη διαφωνία» με τον Μιχαλολιάκο.

Παρόμοιες τάσεις, σύμφωνα με τον Δ. Ψαρρά, εμφανίζουν όλα τα πρώην ηγετικά στελέχη του ναζιστικού μορφώματος που παραμένουν υπόδικα με την κατηγορία της διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης.

Ακόμα και εκείνα που έως πριν από λίγο καιρό εμφανίζονταν ως οι «τελευταίοι πιστοί» του Αρχηγού Μιχαλολιάκου, όπως ο παλιός του συνοδοιπόρος Χρήστος Παππάς, τον έχουν πλέον ξεχάσει και δεν αναφέρουν ούτε αυτόν ούτε την οργάνωσή του στις αναρτήσεις τους εδώ και πολλές βδομάδες.

...