Ο Στέλιος Πέτσας «κλείνει το μάτι» στην ακροδεξιά και βάζει πλάτη στον Μπογδάνο

Posted on 16 Ιουλίου, 2020, 7:47 μμ
0 secs

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κάλυψε πλήρως την παρουσία του βουλευτή της ΝΔ, Κωνστντίνου Μποογδάνου στην ακροδεξιά συγκέντρωση στην πλατεία Βικτώριας, δηλώνοντας ότι δεν τίθεται θέμα σχετικά με την συμμετοχή του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Στέλιος Πέτσας απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το αν προβληματίζει την κυβέρνηση η συμμετοχή του βουλευτή της στην συγκέντρωση πολιτών, με σαφή ξενοφοβικό προσανατολισμό σημείωσε ότι δεν τίθεται θέμα αφού «κάθε βουλευτής είναι ελεύθερος να συμμετέχει σε οποιαδήποτε εκδήλωση επιθυμεί».

Αφήνοντας έξω από το σχολιασμό το γεγονός ότι στη συγκέντρωση παραβρέθηκε και ο Ηλίας Κασιδιάρης, πρώην πρωτοπαλίκαρο του Νίκου Μιχαλολιάκου αρχηγού ττης Χρυσής Αυγής, υπόδικου στη μεγάλη δίκη και παρόντα σε πογκρόμ κατά μεταναστών στην ευρύτερη περιοχή παλιότερα, φαίνεται πεπεισμένος ότι τα λιγοστά άτομα που συμμετείχαν στην εκδήλωση ήταν απλά αγανακτισμένοι πολίτες.
Αλλιώς δεν δικαιολογείται η στάση του και στάση της κυβέρνησης στο ζήτημα. Εκτός αν ξέχασε ότι με το μανδύα των αγανακτισμένων πολιτών αλώνιζαν στις αρχές της δεκαετίας του 2010 οι ακροδεξιοί στην Πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα, στην Βικτώρια και την Ομόνοια.

Εντύπωση προκάλεσε το σχόλιο του κυβερνητικού εκπροσώπου με το οποίο κάλεσε τους δημοσιογράφους να κρίνουν το τι συνέβη την Τετάρτη στην Πλατείας Βικτωρίας.

Θυμίζουμε ότι στην πλατεία Βικτωρίας πραγματοποιήθηκαν δύο συγκεντρώσεις.

Μία συγκέντρωση αλληλεγγύης στους πρόσφυγες μετά τα μέτρα που λήφθηκαν προκειμένου να απομακρυνθούν από την πλατεία και η ακροδεξιά συγκέντρωση των αγανακτισμένων πολιτών.

Ο Στέλιος Πέτσας αναφερόμενος στο γεγονός σημείωσε πως «είδαμε δύο διαδηλώσεις. Αφήνω σε εσάς να κρίνετε ποια ήταν η αντισυγκέντρωση».

Αν αυτό δεν είναι έμμεση στήριξη στην συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε ενάντια στην παρουσία των προσφύγων, τότε τι είναι;

...