Ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος δεν δίστασε να χαρακτηρίσει «επίδοξους δολοφόνους» τα μέλη του ΚΚΕ που «έσπασαν» την αντιδημοκρατική απόφαση της κυβέρνησης και διαδήλωσαν για την ημέρα της επετείου του Πολυτεχνείου.

«Έχετε μείνει σε τέσσερις αστυνομικούς ενώ έχουμε 1.500 επίδοξους δολοφόνους στους δρόμους της Αθήνας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της ΝΔ μιλώντας την Τρίτη στην εκπομπή Kontra24 με την Αναστασία Γιάμαλη, αποφεύγοντας τον αστυνομικό αυταρχισμό και την αστυνομική βία που είδαμε χθες Τρίτη στο κέντρο της Αθήνας με τις ευλογίες πάντα του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Για τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο οι τέσσερις αστυνομικοί που ξυλοκόπησαν αγρίως μια ολόκληρη οικογένεια στα Σεπόλια μπροστά στην είσοδο της πολυκατοικίας τους δεν είναι τίποτα μπροστά στους… «1500 επίδοξους δολοφόνους του ΚΚΕ» όπως είπε.

«1.500 επίδοξοι δολοφόνοι του ΚΚΕ έστω και εξ’ αμελείας βγήκαν στους δρόμους της Αθήνας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της ΝΔ κατά την λογική του οποίου δεν αποτελούν κίνδυνο οι χιλιάδες αστυνομικοί που ήταν όλοι μαζί στους δρόμους αλλά τα μέλη του ΚΚΕ δικαιολογώντας έτσι απλά το γεγονός πως η αστυνομία κινήθηκε κατά κοινοβουλευτικού κόμματος και εκλεγμένων εκπροσώπων του.

Μάλιστα είπε: «Να μην κατεβαίναν οι διαδηλωτές, για να μη χρειάζεται όλο αυτό από την αστυνομία».