Ο Κυρανάκης ξέρει: «Φταίνε οι άνεργοι, Δεν ψάχνουν στο ίντερνετ»!

Posted on 01 Σεπτεμβρίου, 2020, 4:13 μμ
8 secs

Σε τηλεοπτική συζήτηση στο Mega, o βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, αφού αναφέρθηκε στα προγράμματα της κυβέρνησης που κατά τον ίδιο «επιδοτούν την εργασία», στη συνέχεια παρέθεσε μία εκτός πραγματικότητας άποψη σχετικά με την αδυναμία ανέργων να βρουν εργασία.

«Είναι σημαντικό να ενημερώνεται ο κόσμος για τα προγράμματα του ΟΑΕΔ, διότι πολλές φορές ακούμε για ανέργους που ψάχνουν για δουλειά και δεν έχουν στον ήλιο μοίρα αλλά δεν ψάχνουνε στο ίντερνετ, να δούνε τι υπάρχει από προγράμματα» υποστήριξε και συνέχισε:

«Υπάρχουν προγράμματα που είνια άγνωστα στον κόσμο. Διότι ο κόσμος..πάρα πολύς κόσμος, όχι όλοι, δεν ψάχνει». Ο Κυρανάκης επέμεινε στην ανάλυσή του λέγοντας ξανά «δεν λέω ότι φταίει ο κόσμος, λέω απλά να ψάχνει. Το βλέπω και στη δική μου γένια, πάρα πολλές φορές υπάρχουν νέα παιδιά που πηγαίνουν από πολιτικό γραφείο σε πολιτικό γραφείο για να ψάξουν δουλειά, αλλά δεν κάθονται να κάνουν μια σωστή δόμηση βιογραφικού, ενώ έχουν τα πτυχία.»

Φταίνε, λοιπόν, οι νέοι και οι μεγαλύτεροι άνεργοι, που λένε ότι «δεν έχουν στον ήλιο μοίρα». «Δεν ψάχνουν στο ίντερνετ» σωστά και «δεν κάνουν μια σωστή δόμηση του βιογραφικού τους». Αυτοί είναι βασικοί λόγοι, σύμφωνα με τον Κυρανάκη και τη Νέα Δημοκρατία, για την ανεργία.

«Ατομική ευθύνη» και στην ανεργία.

...