Ο αηδιαστικός ρατσιστής συντονιστής Εκπαίδευσης Προσφύγων του υπουργείου Παιδείας!

Posted on 24 Ιουλίου, 2020, 2:02 μμ
0 secs
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε συνέντευξη που έδωσε στις ΗΠΑ μίλησε για τον ρατσισμό. Όμως κάποιος αρμόδιος είχε άλλη γνώμη…

Θαυμάστε τον καθηγητή του ΕΚΠΑ, Κωνσταντίνο Καλέμη, και συντονιστή Εκπαίδευσης Προσφύγων του υπουργείου Παιδείας στα σχόλιά του για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

EdrtqXYX0AEEkqA

Edr24JyWAAENkUI

Και μετά κρύφτηκε στο λαγούμι του…

EdsI yWoAAuvjv

—Διαβάστε επίσης: Γνωστός ο κ. Καλέμης, είχε ξαναχτυπήσει με ομοφοβικά σχόλια για τον Ζακ

Τον απομακρύνει η Κεραμέως

Screenshot 3

Διαβάζουμε από τη συνέντευξη του Γιάννη Αντετοκούνμπο:

«Η Ελλάδα είναι μια χώρα λευκών, μπορεί να γίνει δύσκολη η ζωή κάποιου με το χρώμα του δικού μου δέρματος. Πηγαίνεις σε πολλές γειτονιές και αντιμετωπίζεις αρκετή αρνητικότητα, ρατσισμό. Οι γονείς μου έκαναν τρομερή δουλειά, πάλευαν για εμάς σε καθημερινή βάση. Μας παρείχαν όσα χρειαζόμασταν σαν οικογένεια ακόμη κι αν έπρεπε να πουλήσουν πράγματα στους δρόμους. Η φτώχεια μπορεί να σε ωθήσει στα όριά σου. Δεν είναι διασκεδαστικά, όμως στο τέλος της ημέρας πρέπει να το αποδεχθείς και αυτό κάναμε ως οικογένεια. Είχαμε ο ένας τον άλλο, κάναμε αυτό που έπρεπε.

Εγώ γεννήθηκα στην Ελλάδα, δεν έχω πάει ποτέ στη Νιγηρία, πήγα σε ελληνικό σχολείο με τους φίλους μου, η Ελλάδα είναι όσα γνωρίζω. Δεν βγήκα ποτέ από εκείνη μέχρι τα 18 μου».

Γιάννης Αντετοκούνμπο.

...