Οι υπάλληλοι της ΕΥΠ ζητούν από τον Μητσοτάκη την αποπομπή Κοντολέοντα λόγω ανεπάρκειας

Posted on July 23, 2020, 7:39 pm
2 secs

Κατά του επικεφαλής της ΕΥΠ, Παναγιώτη Κοντολέοντα στρέφεται ο Σύλλογος Υπαλλήλων της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, μετά τις πρόσφατες αλλαγές και τη συρρίκνωσή της, με την αφαίρεση της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικών Πληροφοριών και τη μεταφορά της στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Ο σύλλογος ζητά την απομάκρυνση του Παναγιώτη Κοντολέοντα χαρακτηρίζοντάς τον «ανεπαρκή».

Υπενθυμίζεται ότι ο Παναγιώτης Κοντολέων – ιδιοκτήτης εταιρείας security – αποτελούσε προσωπική επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη για την ΕΥΠ. Μάλιστα τοποθετήθηκε επικεφαλής με φωτογραφική τροπολογία – σκάνδαλο αφού δεν πληρούσε τα τυπικά προσόντα, έχοντας μόνο ένα πτυχίο… μουσικών σπουδών.

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων της ΕΥΠ σε ανακοίνωσή του χαρακτηρίζει τον Παναγιώτη Κοντολέοντα «ανεπαρκή» και καλεί τον πρωθυπουργό να τον απαλλάξει των καθηκόντων του. Υπενθυμίζει παράλληλα με νόημα, με ιδιαίτερη σημασία μάλιστα λόγω και της χρονικής συγκυρίας, ότι η ΕΥΠ είναι υπεύθυνη μεταξύ των άλλων για την Εθνική ασφάλεια και την εδαφική ακεραιότητα. Καλεί τέλος την πολιτική ηγεσία να σταματήσει τα πειράματα αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Η ανακοίνωση

Οι υπάλληλοι της ΕΥΠ ζητούν από τον Μητσοτάκη την αποπομπή Κοντολέοντα λόγω ανεπάρκειας

ΠΗΓΗ:TVXS

...