Οι τρεις δήμοι της Αττικής με τα περισσότερα κρούσματα

Posted on 24 Αυγούστου, 2020, 3:04 μμ
0 secs

Αυξάνονται τα κρούσματα κορωνοϊού στην μεγαλύτερη Περιφέρεια της χώρας, καθώς την Κυριακή σχεδόν τα μισά από τα από τα συνολικά 284 κρούσματα κορονοϊού σημειώθηκαν στην Αττική (141).

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, οι τρεις περιοχές που φαίνεται να έχουν καταγραφεί ρεκόρ κρουσμάτων κορωνοϊού, είναι η Γλυφάδα, η Κηφισιά και η Βουλιαγμένη.

Συγκεκριμένα, στον δήμο Γλυφάδας εμφανίστηκαν τις τελευταίες ημέρες 50 κρούσματα κορονοϊού με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός τόσο στον ΕΟΔΥ όσο και στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και όλοι μπήκαν σε καραντίνα για 14 ημέρες. Στην Κηφισιά, ο δήμος καλεί όλους τους δημότες, επιστρέφοντας από τις διακοπές τους να ακολουθήσουν αυστηρά μέτρα κατά της διασποράς του κορονοϊού.

Στη Βουλιαγμένη εντοπίστηκαν 28 κρούσματα μέσα σε ένα 24ωρο. Μάλιστα, όπως ανέφερε ο δήμαρχος, Γιώργος Κωνσταντέλος: «Στην αρχή της εβδομάδας ενημερωθήκαμε από το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας ότι υπάρχουν ασυνήθιστα αυξημένα κρούσματα για την περιοχή μας, τα οποία οφείλονται στην επιστροφή κυρίως από τις διακοπές από τη νησιωτική χώρα ανθρώπων που κατοικούν στην περιοχή».

...