Οι έξυπνοι της ενημέρωσης έκαναν πρώτο θέμα την «πιπίλα» της ανομίας στα Πανεπιστήμια για να ξεχάσουμε τα βάσανά μας, αλλά και για να  σπρώξουν την καταστολή μέσα στα πανεπιστημιακά ιδρύματα, στα οποία γεννιέται η αμφισβήτηση από τα δυνατά, νεανικά μυαλά!

 

, Ξύλο στα πανεπιστήμια, χάδια στην ακρίβεια….Κύριο θέμα INDE 13/1/2022, INDEPENDENTNEWS

 

Διαφορές του κοινού ποινικού δικαίου, που μοιάζει να κρύβονται πίσω από τον απαράδεκτο ξυλοδαρμό καθηγητή μέσα στο Πανεπιστήμιο, έδωσαν το έναυσμα για επεμβάσεις των ΜΑΤ στο Αριστοτέλειο και στην ΑΣΟΕΕ.

Ντόρος πολύς και από πίσω οι λογαριασμοί ηλεκτρικού ρεύματος, οι ανατιμήσεις – φωτιά στα σούπερ μάρκετ, η διαρκής υποτίμηση της εργασίας και των εργασιακών δικαιωμάτων, η απόσυρση των ισχυρών από τον EastMed και τις έρευνες νότια της Κρήτης, με την κυβέρνηση «να μη ξέρει από που της έρχονται».

Τα δισεκατομμύρια των διαφόρων ευρωπαϊκών προγραμμάτων φαγώνονται ήδη από τους επι-Δέξιους και τους φίλους τους, ενώ η κοινωνία αποτρέπεται από το να συζητήσει για τη αύξηση του εισοδήματος των εργαζομένων, που πρέπει να ξεφύγουν από τις συνεχείς στερήσεις. Διότι δεν μπορεί να μιλάμε σήμερα για την ανάγκη να στηριχθούν οι μικροί και μεσαίοι επιχειρηματίες, τα μεσαία στρώματα, οι μεγάλες παραγωγικές μονάδες και υπηρεσίες, αλλά να αδιαφορούμε για το πώς περνούν οι εργατικές οικογένειες.


 

#independent news greece
Ακολουθήστε μας από τις πιο κάτω σελίδες
Ιστοσελίδα: https://independentnews.gr