Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Γιατί μεταφέρουν παρά τη θέληση της οικογένειας τη σορό του Βασίλη Μάγγου σε ιατροδικαστή στη Θεσσαλονίκη;

Posted on 15 Ιουλίου, 2020, 12:57 μμ
0 secs

Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει σε ανακοίνωσή της:

Γιατί μεταφέρουν παρά τη θέληση της οικογένειας τη σορό του Βασίλη Μάγγου σε ιατροδικαστή στη Θεσσαλονίκη;

Χρυσοχοΐδη παραιτήσου!

Ο κ. Χρυσοχοΐδης χθες έτρεξε να προδικάσει τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης για το θάνατο του Βασίλη Μάγγου και να αποκλείσει εκ των προτέρων ενδεχόμενη συσχέτιση μεταξύ του θανάτου του 27χρονου και των σοβαρών τραυμάτων που του είχε προκαλέσει ο άγριος ξυλοδαρμός του από αστυνομικούς πριν ένα περίπου μήνα.

Το γεγονός αυτό μας προκάλεσε αγανάκτηση και οργή γιατί όχι μόνο δεν σιώπησε ως που να βγουν τα σχετικά αποτελέσματα για τον θάνατο του Βασίλη Μάγγου, αλλά αντιθέτως, επέλεξε να βγει και κουνήσει το δάκτυλο.

Αργά χθες το απόγευμα, μέσα από τη συνέντευξη του πατέρα του 26χρονου, μαθαίνουμε οτι η σορός του Βασίλη Μάγγου μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην Θεσσαλονίκη παρά τη θέληση της οικογένειάς του, καθώς ξαφνικά παύθηκαν οι υπηρεσίες ιατροδικαστών στον Βόλο και την Λάρισα, εκτάκτως (;!) για τις επόμενες 15 μέρες.

Την ίδια ώρα πληθώρα δημοσιευμάτων αναφέρουν πως η σορός θα εξεταστεί ιατροδικαστή, πρώην υποψήφια βουλεύτρια με το ΛΑΟΣ και την ΝΔ και η οποία φέρεται να έχει δικαστεί στο παρελθόν για ψευδορκία, καθώς είχε παραποιήσει ιατροδικαστικά αποτελέσματα. Ο κ. Χρυσοχοΐδης οφείλει να απαντήσει άμεσα εάν ευσταθούν αυτές οι πληροφορίες.

Δεν θα επιτρέψουμε ακόμη ένα σκηνικό ζαρτινιέρας κ. Χρυσοχοΐδη.

Ζητάμε να αποκαλυφθούν τα πραγματικά αίτια θανάτου του 26χρονου Βασίλη.

Περιμένουμε απαντήσεις και φυσικά την παραίτησή σας κ. Χρυσοχοΐδη.

...