, Να’ σαι καλά κύριε Πέτσα μας για τα καλά τα νέα – INDE (13/10), INDEPENDENTNEWSΈνα ιδιότυπο μπρα ντε φερ ανάμεσα σε κακές και καλές ειδήσεις παιζόταν χθες, με μεγάλα ΜΜΕ να δείχνουν την κυβέρνηση να τα δίνει όλα, από σούπερ μέτρα για τους καταναλωτές ενέργειας, μέχρι την πρωτόγνωρη υποστήριξη για τους άνεργους που ετοιμάζει, λέει, το Υπουργείο Εργασίας, όταν οι ελαστικές μορφές εργασίας αναδεικνύονται κυρίαρχες και είναι ο «νόμος Χατζηδάκη» που ρημάζει υπερωρίες και 8ωρο, μεταξύ άλλων. Γιατί υπάρχουν και πολλά άλλα.

Για παράδειγμα, η είδηση στα «ψιλά», ότι φοροελαφρύνσεις που υποτίθεται ότι εξέταζε το οικονομικό επιτελείο, για δημόσιους υπάλληλους και συνταξιούχους του δημοσίου και ελεύθερους επαγγελματίες, αναβάλλονται επ’ αόριστο με πρόσχημα τα μέτρα για τα καύσιμα.

 

Κατά τα άλλα, έχουμε τη δημοσκόπηση που δείχνει την κυβέρνηση «καβάλα στ’ άλογο», απροβλημάτιστη. Σε αντίθεση με όλους τους υπόλοιπους, που βλέπουν ξανά τον μήνα να βγαίνει με δυσκολία.

Αλλά δεν ξεχνάμε. Ήταν 13 του Οκτώβρη του 1944 όταν οι μαχητές του ΕΛΑΣ,  κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής και εργαζόμενοι σ’ αυτήν, έδωσαν τη μάχη της Ηλεκτρικής στο Κερατσίνι και έσωσαν το εργοστάσιο από τους Γερμανούς.

Μια επέτειος που συναντιέται με τους νέους αγώνες για να σωθεί η ΔΕΗ.

 


, Να’ σαι καλά κύριε Πέτσα μας για τα καλά τα νέα – INDE (13/10), INDEPENDENTNEWS

#independentnews

#independent news greece

Facebook: https://www.facebook.com/IndNewsGR

Twitter: https://twitter.com/inde_news

Ιστοσελίδα: https://independentnews.gr/