Ανάρτηση του βουλευτή Α’ Αθήνας και τομεάρχη Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο Facebook για τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για τον εκτός σειράς εμβολιασμό του πρύτανη του ΑΠΘ

«Διαβάζω στα ΜΜΕ πως ο πρύτανης του ΑΠΘ (και των ΜΑΤ!) Νίκος Παπαϊωάννου, εμβολιάστηκε εκτός σειράς παρακάμπτοντας τους υγειονομικούς που δίνουν τη μάχη της πανδημίας στη Θεσσαλονίκη», σημειώνει ο Νίκος Φίλης.

Και συνεχίζει: «Μάλιστα, αν και αρχικώς αρνήθηκε ότι συνέβη κάτι τέτοιο, λίγο αργότερα το παραδέχτηκε βρίσκοντας και την κατάλληλη δικαιολογία: ήταν απαραίτητο γιατί είναι… επικεφαλής του ερευνητικού έργου ανίχνευσης του SARS-CoV-2 στα λύματα του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης».

Τέλος αναφέρει ότι: «Υποθέτω βρίσκεται διαρκώς μέσα στα εργαστήρια, διεξάγοντας την έρευνα ο ίδιος. Τελικώς είτε με τη μια δικαιολογία είτε με την άλλη, είτε επειδή θα βρίσκεται τυχαία… πλάι σε μια αχρησιμοποίητη δόση που λήγει, δε θα μείνει άνθρωπος της κυβέρνησης χωρίς εμβόλιο. Αξιοπρέπεια καταρχήν πρέπει να διδάσκει ο κάθε δάσκαλος κύριε Παπαϊωάννου. Δυστυχώς αυτό, εσείς το έχετε ξεχάσει…».

εδώ το link της ανάρτησης:

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2541383882831227&id=100008789206186