Κ. Βελόπουλος: Εγώ στο παιδί μου δεν θα έβαζα μάσκα (video)

Posted on 11 Σεπτεμβρίου, 2020, 1:33 μμ
3 secs

Την ώρα που η χώρα περνά νέα έξαρση στη διασπορά του κορωνοϊού, σημειώνοντας την Πέμπτη το μεγαλύτερο άλμα, και όλοι οι επιστήμονες τονίζουν την αναγκαιότητα της χρήσης μάσκας προκειμένου να περιοριστεί η πανδημία, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, τάσσεται κατά της υποχρεωτικής χρήσης της στα παιδιά.

«Εγώ στο παιδί μου δεν θα έβαζα μάσκα, το λέω ξεκάθαρα. Αυτή είναι η άποψή μου» είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1 και παράλληλα ανέφερε: «Πώς θα πείσεις ένα παιδί 7-8 ετών να φοράει τόσες ώρες τη μάσκα; Εγώ ζήτησα τις μελέτες. Δεν έχω ξανακούσει για ασυμπτωματική ασθένεια. Δεν είμαι εδώ για να αμφισβητήσω την πανδημία. Αμφισβητώ τη μάσκα. Οι δηλώσεις Τσιόδρα και μάσκα είναι αντιφατικές. Λένε ψέματα. Κοροϊδεύουν τον κόσμο. Πριν τρεις μήνες λέγανε ότι οι μάσκες είναι επικίνδυνες. Έχουν πάρει 2,5 εκατομμύρια ευρώ».

Μάλιστα σε ερώτηση τηλεθεατή για το αν το παιδί του προσβληθεί από κορωνοϊό ακολουθώντας την συμβουλή του, να μη φορέσει δηλαδή μάσκα τι θα κάνει, απάντησε «Είπα την άποψή μου. Ας με διώξει η Πολιτεία, εγώ λέγω για το δικό μου το παιδί. Γιατί πρέπει να επιβληθεί ένα μέτρο για το οποίο δεν υπάρχουν μελέτες;» αναρωτήθηκε.

...