ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ by ΠΑΠΑΛΑΜΠΑΙΝΑ: Κύριε Παπαχρήστο μου, δείτε τι βρήκα!

Posted on 26 Ιουλίου, 2020, 4:02 μμ
0 secs

Ο έγκριτος κ. Παπαχρήστος, συντάκτης της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ, της ναυαρχίδας του ΔΟΜ (Δημοσιογραφικού Οργανισμού Μαρινάκη), ασχολήθηκε με το πού ήταν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ την προηγούμενη Παρασκευή 17 Ιουλίου.

Για να μην κουράζεται να ψάχνει πού ήταν και ο πρωθυπουργός το Σάββατο το βράδυ (κάνει και ζέστη και δεν πρέπει να κουράζεται), τον ενημερώνουμε ότι ήταν περιχαρής στην Αντίπαρο παρέα με τον σταρ του Χόλιγουντ Τομ Χανκς και τη σύζυγό του Ρίτα Γουίλσον, που κρατούσαν τα ελληνικά τους διαβατήρια ανά χείρας.

Μα θα μου πείτε ότι αυτά δεν τα ψάχνει ο κ. Παπαχρήστος…

Φυσικά και δεν τα ψάχνει. Αν ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση και πρωθυπουργός ο Αλέξης Τσίπρας, τότε θα γινόταν θέμα. Τι θέμα; Σκάνδαλο μεγατόνων! Τριημεράκι στην Αντίπαρο με ανοιχτά τα ελληνοτουρκικά θέματα, με πυρκαγιές, κορονοϊό και τον τουρισμό κατά διαόλου… «Αίσχος να το διασκεδάζει ο πρωθυπουργός» θα διαβάζαμε στα ΜΜΕ της λίστας Πέτσα.

Αλλά τώρα που πρωθυπουργός είναι ο Μητσοτάκης, χτες ήταν απλώς… Σάββατο και δικαιούται κι αυτός μια υπέροχη βραδιά.

ΥΓ.: Εμείς φυσικά μπορούμε να κρατάμε τα δικά μας διαβατήρια στο χέρι (μη σας πω στα δόντια) και να ψάχνουμε κατά πού θα φύγουμε για να γλιτώσουμε από τη γελοιότητα. Όσο για τους Εξαρχειώτες και τις Εξαρχειώτισσες, το διαβατήριο είναι απολύτως απαραίτητο για να περνάμε τα σύνορα να πάμε για τσιγάρα.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ by ΠΑΠΑΛΑΜΠΑΙΝΑ: Κύριε Παπαχρήστο μου, δείτε τι βρήκα! ...