Άγνωστη λέξη φαίνεται ότι αποτελεί η «συγγνώμη» για τον Κώστα Κυρανάκη ο οποίος μετά τον πρωτοφανή του ισχυρισμό του ότι οι εργαζόμενοι, χάρη στο εργασιακό νομοσχέδιο, θα μπορούν να δουλεύουν υπερωρίες για να πηγαίνουν στον γιατρό, επιμένει προκλητικά.

Κώστας Κυρανάκης / Τώρα θα μπορείτε να δουλέψετε υπερωρίες για να πάτε στον γιατρό

Ο βουλευτής της ΝΔ αντί να το πάρει πίσω, τώρα ζητά και τα ρέστα, εργαλειοποιώντας τους καρκινοπαθείς. «Εσείς που κάνετε πλάκα προφανώς δεν βρεθήκατε ποτέ στη θέση κάποιου εργαζομένου που ο άνθρωπός του περνάει καρκίνο, θέλει να σταθεί δίπλα του στις χημειοθεραπείες, να αφιερώσει μέρες, βδομάδες, να είναι εκεί, χωρίς να χάσει τη δουλειά του. Εύχομαι να μην χρειαστεί ποτέ» ισχυρίστηκε ο Κώστας Κυρανάκης. Βέβαια δεν είπε ποιος θα στέκεται στο πλευρό των ασθενών όταν οι εργαζόμενοι δουλεύουν 10ωρα και 12ωρα.

«Αν είχε θεσπιστεί βραβείο κοινοβουλευτική γραφικότητας, ο κ. Κυρανάκης θα ήταν από τους επικρατέστερους υποψηφίους» είχε σχολιάσει με νόημα ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, υπογραμμίζοντας ότι μέχρι σήμερα στην Ελλάδα δεν είχαμε καθεστώς δουλείας.

Η αυγη