Κάτοικοι της Ελευσίνας αποφάσισαν να προσφύγουν στο ΕΣΡ καταγγέλλοντας διασπορά ψευδών ειδήσεων από το κεντρικό δελτίο του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ όπως επίσης κι από την ιστοσελίδα του.

Η καταγγελία, αφορά τον τρόπο με τον οποίο ο ΣΚΑΪ, παρουσίασε την είδηση των ελέγχων rapid test που πραγματοποιήθηκαν στην πόλη τις προηγούμενες μέρες.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία (και όπως φαίνεται από την παρακάτω φωτογραφία), ο ΣΚΑΪ, ανέφερε, τόσο στο κεντρικό ειδήσεων της 21ης Δεκεμβρίου, όσο και στον ιστότοπο του, πως οι πολίτες της Ελευσίνας, «δεν κάνουν τεστ» και η ΕΛ.ΑΣ «βγήκε στον δρόμο» και τους «προέτρεπε να κάνουν».

, Κάτοικοι της Ελευσίνας προσφεύγουν στο ΕΣΡ – Καταγγέλλουν fake news από τον ΣΚΑΪ, INDEPENDENTNEWS

 

Παρ’ όλα αυτά όμως, όπως υποστηρίζουν οι κάτοικοι της Ελευσίνας και όπως γίνεται ορατό από τις φωτογραφίες του χρήστη του Twitter GioDim, στην πραγματικότητα, ήταν αρκετοί οι πολίτες της Ελευσίνας που προθυμοποιήθηκαν να πραγματοποιήσουν το rapid τεστ, ενώ, αξίζει να σημειωθεί πως, μόλις 4 θετικά κρούσματα διαγνώσθηκαν, έπειτα από τους συγκεκριμένους ελέγχους στην πόλη της Δυτικής Αττικής.

Πηγή: tvxs.gr