Βγήκε ο κ. Καρανίκας στο Κόκκινο και είπε ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης τον πήρε τηλέφωνο και του ζήτησε συγγνώμη για την φαρμακευτική κάνναβη. Όλα καλά ως εδώ.
Στη συνέχεια της συνέντευξης, ωστόσο, διαχώρισε τον Άδωνι Γεωργιάδη από τον Μάκη Βορίδη, υποστηρίζοντας ότι ο Άδωνις δεν είναι  ακροδεξιός και ότι είναι άλλος ο ιδεολογικός χώρος του ενός και του άλλου.  Μάλιστα!
Τα παρακάτω αποσπάσματα για  την Ιστορία…
«Σε ένα ακόμα ακροδεξιό παραλήρημα, ο Α. Γεωργιάδης είπε ότι  “είναι μείζων στόχος να πέσουν οι κομμουνιστές που ξεπούλησαν την Ελλάδα”.
(Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ, 25 Απριλίου 2019)
«Να σηκωθούν να φύγουν, δεν τους καλέσαμε εδώ, να πάνε στην πατρίδα τους δεν είναι ακροδεξιά ρητορική, είναι η γνώμη της πλειοψηφίας των Ελλήνων, δεν τους κάλεσε κανεις(….) μόνοι τους ΚΑΨΑΝΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ».
(Άδωνις Γεωργιάδης για το μεταναστευτικό στον ΣΚΑΪ, 11 Σεπτεμβρίου 2020
«Το ύφος, η έπαρση, η αλαζονεία και οι επιθέσεις τις οποίες εξαπολύει ο κ. Γεωργιάδης είναι εκείνα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον ακροδεξιό και βάρβαρο λόγο τον οποίο αναπαράγει σε όλη του την πολιτική σταδιοδρομία, ο κύριος οποίος θέλει να εμφανίζεται ως υπουργός της ελληνικής Δημοκρατίας».
(Δημήτρης Τζανακόπουλος, γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, ομιλία στη Βουλή 12 Μαρτίου 2021).
Υπάρχουν εκατοντάδες άλλες παρόμοιες δηλώσεις που αν τις παραθέταμε δεν θα έφτανε όλος ο χώρος του site.
Είναι άλλο, λοιπόν,  η δικαίωση του κ. Καρανίκα για τις άθλιες επιθέσεις που δέχθηκε και οι business για την φαρμακευτική κάνναβη στις οποίες πλέον συμμετέχει κι άλλο το πολιτικό “ξέπλυμα” του κ. Γεωργιάδη. Ας κάνει, λοιπόν,  λίγο κράτει! Κι άλλοι δικαιώθηκαν για μια επιλογή τους, αλλά, δεν έκαναν έτσι.