Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει στο κάλεσμά της:

Όχι στην πανεπιστημιακή αστυνομία | Όχι στα πειθαρχικά συμβούλια | Όχι στη μείωση των εισακτέων
Δεν κάνουμε βήμα πίσω!
Αύριο βρισκόμαστε στην πλατεία Συντάγματος στις 17:00.
Αύριο ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τις/τους χιλιάδες φοιτήτριες και φοιτητές ενάντια στο Νομοσχέδιο Κεραμέως Χρυσοχοΐδη.
Καλούμε στην προγραμματισμένο συλλαλητήριο των Φοιτητικών Συλλόγων την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου στις 17:00 στην πλατεία Συντάγματος.
Καλούμε ενάντια στο Νομοσχέδιο που εισάγει την πανεπιστημιακή αστυνομία και τα πειθαρχικά συμβούλια, μειώνει τους εισακτέους και κλείνει πανεπιστημιακά ιδρύματα στην Περιφέρεια.
Απαιτούμε από το Υπουργείο Παιδείας την άμεση απόσυρση του Νομοσχεδίου και τη χάραξη ενός σοβαρού σχεδίου επιστροφής με ασφάλεια των φοιτητών και των φοιτητριών στα αμφιθέατρα.
Δεν θα ανεχτούμε την υποβάθμιση του δημόσιου χαρακτήρα του Πανεπιστημίου, τη συρρίκνωση της δημοκρατίας, τη στοχοποίηση των ακαδημαϊκών ελευθεριών, τη μείωση του αριθμού εισακτέων στα ΑΕΙ αλλά και την δημιουργία πελατείας για τα ιδιωτικά κολλέγια.
Απέναντι στα σχέδια της κυβέρνησης οφείλουμε να συγκροτήσουμε ένα πανεκπαιδευτικό μέτωπο δημοκρατίας.
Δεν θα ανεχτούμε πολιτικές αποκλεισμού και όξυνσης των ανισοτήτων. Δεν θα ανεχτούμε τον αυταρχισμό και την στοχοποίηση του δημόσιου πανεπιστημίου και των ακαδημαϊκών δασκάλων.
Η υπεράσπιση του δικαιώματος στην μόρφωση είναι υπεράσπιση της δημοκρατίας.
Καλούμε στο προγραμματισμένο συλλαλητήριο των Φοιτητικών Συλλόγων την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου στις 17:00 στην πλατεία Συντάγματος και στις κινητοποιήσεις που θα πραγματοποιηθούν σε ολόκληρη τη χώρα
Όχι στην πανεπιστημιακή αστυνομία | Όχι στα πειθαρχικά συμβούλια | Όχι στη μείωση των εισακτέων

, Κάλεσμα της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ στο αυριανό φοιτητικό συλλαλητήριο, INDEPENDENTNEWS