Η Θ. Φωτίου ανέφερε ότι δεν είναι μόνον ότι τα συστημικά ΜΜΕ αποκρύπτουν τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και ότι μεθοδεύουν με κάθε τρόπο να μην ακουστεί λέξη σχετικά

Τη «συντονισμένη μεθόδευση των συστημικών καναλιών» σχετικά με το επικαιροποιημένο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για την αντιμετώπιση της κρίσης της πανδημίας που παρουσίασε χτες στο Ζάππειο ο Αλέξης Τσίπρας κατήγγειλε η Θεανώ Φωτίου.

Η αναπληρώτρια τομεάρχης Κοινωνικής Αλληλεγγύης του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ επισήμανε ότι δεν είναι μόνον ότι τα συστημικά ΜΜΕ αποκρύπτουν τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και ότι μεθοδεύουν με κάθε τρόπο να μην ακουστεί λέξη σχετικά, όπως έγινε σήμερα, όπου της δόθηκαν λιγότερα από 2 λεπτά για να εξηγήσει η Θεανώ Φωτίου το πρόγραμμα.

Η Θ. Φωτίου τόνισε ότι «όσο και να το επιθυμούν, ο ΣΥΡΙΖΑ τις επόμενες ημέρες και για τους επόμενους 4 μήνες θα ενημερώσει  για το πρόγραμμά του πόρτα-πόρτα όλους τους έλληνες πολίτες. Γιατί τα μέτρα, ύψους 13,4 δις, αφορούν 1,7 εκατομμύρια εργαζόμενους, 200.000 επιχειρήσεις και συνολικά πάνω από 4 εκ. πολίτες. Τα 9 κοστολογημένα παραδείγματα που αφορούν τους άνεργους, τους εργαζόμενους, τις επιχειρήσεις, ειδικά στους κλάδους του τουρισμού και της εστίασης, τους αγρότες- κτηνοτρόφους-αλιείς, φωτογραφίζουν όλες τις ελληνικές οικογένειες που θα δουν έτσι τι θα ωφελούνταν αν εφαρμόζονταν οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ σε αντιπαράθεση με τα μέτρα της ΝΔ. Να μην ανησυχούν, έχουμε χρόνο να εξηγήσουμε τις προτάσεις μας και να αποφύγουμε την καταστροφή. Το πρόγραμμά μας είναι πρόγραμμα ελπίδας, και για τους εργαζόμενους, και για τις επιχειρήσεις, για κάθε οικογένεια».

Όσον αφορά τα εθνικά θέματα, και παρά τις συνεχείς προσπάθειες να παραποιηθούν τα λεγόμενά της, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ  δήλωσε ότι, με βάση τα όσα είπε ο υπουργός Εξωτερικών Ν. Δένδιας, «ανησυχούμε, και ως αξιωματική αντιπολίτευση, αλλά και όλη η αντιπολίτευση στο σύνολό της. Είναι τελείως παράλογο να κατηγορείται σύσσωμη η αντιπολίτευση ότι στηρίζει τα fake news της τουρκικής προπαγάνδας. Αναμένουμε τις απαντήσεις κατά τη σημερινή σύσκεψη των Υπουργείων Εξωτερικών και Εθνικής Άμυνας με τους εκπροσώπους των κομμάτων».

 

ΠΗΓΗ: avgi.gr