Η Μέρκελ στο Μαξίμου γεμάτη κατανόηση και αδιαφορία. Να μας θυμίζει τότε που έλεγε, επί της ουσίας, ότι η αλληλεγγύη δεν είναι και για χόρταση. Που ήξερε ότι θα ζοριστεί ο κόσμος στην Ελλάδα, αλλά είχε και τις δικές της δουλειές να κοιτάξει. Της νεοφιλελεύθερης Ευρώπης τις δουλειές που, για όποιον δεν έχει βρει μια άκρη να βγάζει δυο δεκάρες παραπάνω, επιφυλάσσει πολλή αγάπη στις ντιρεκτίβες της και μηδαμινή στο δια ταύτα. Και τώρα, μετά από μια μικρή διακοπή για τις «διαφημίσεις» της πανδημίας, θέλουν να ξαναβάλουν μπροστά τη σίγουρη μηχανή του κέρδους για τους λίγους και των βασάνων  για τους πολλούς.

Μια λογική που μπορεί να την ξαναδούμε άμεσα, καθώς αναμένεται να αποσταλεί  ένας μεγάλος αριθμός λογαριασμών του ηλεκτρικού και  ο κόσμος ανησυχεί. Τουλάχιστον όποιος δεν έχει δυο δεκάρες στην άκρη για να αντιμετωπίσει την «λυπητερή». Θα δείξει σύντομα.

Και μέσα σε όλα αυτά, άλλη μια γυναικοκτονία, που προστίθεται σε έναν μακρύ κατάλογο φρίκης και θανάτου το 2021. Γίνεται φανερό και στον πιο δύσπιστο ότι έχουμε πρόβλημα, αλλά δεν τολμάς να μιλήσεις για γυναικοκτονία σε νεοδημοκράτη, παθαίνει παράκρουση…

 

, Η Μέρκελ φεύγει, ο λογαριασμός του ρεύματος έρχεται… Κύριο θέμα INDE (30/10/2021), INDEPENDENTNEWS
, Η Μέρκελ φεύγει, ο λογαριασμός του ρεύματος έρχεται… Κύριο θέμα INDE (30/10/2021), INDEPENDENTNEWS
#independent news greece
Ιστοσελίδα: https://independentnews.gr