Από τις αρχές του περασμένου καλοκαιριού υπήρχαν προειδοποιήσεις ότι ο χειμώνας αναμένεται ιδιαίτερα δύσκολος και ότι δεν λαμβάνονται τα σωστά μέτρα στη σωστή στιγμή. Επιστήμονες μιλούσαν για χιλιάδες επερχόμενα κρούσματα κι εμείς τους κοιτούσαμε λες και είχαν έρθει από άλλο πλανήτη. Μας χαλούσαν την ζαχαρένια. Ιδίως της κυβέρνησης, που ήδη είχε μπει στη διαδικασία ποιες παροχές και ποιες προστασίες να κόψει, από αυτές που αναγκάστηκε να πάρει λόγω της πανδημίας.

 

, Η κυβέρνηση που τσακώθηκε με την αλήθεια…Κύριο θέμα INDE (24/11/2021), INDEPENDENTNEWS

Οι 105 και οι 91 στη συνέχεια νεκροί μας ταρακούνησαν, αν και οι αριθμοί των απωλειών είχαν αυξηθεί υπέρμετρα εδώ και μέρες. Η κυβέρνηση δεν προλαβαίνει να ανακοινώσει νέα μέτρα και η πραγματικότητα την προσπερνά. Όχι ότι κι αυτά τα μέτρα που ανακοινώνει φροντίζει να πετύχουν τον σκοπό τους.

Όπως δεν πρόκειται να πετύχουν τον σκοπό τους τα μέτρα που υποτίθεται ότι στηρίζουν τους χαμηλοσυνταξιούχους. Όχι ότι τα 250 ευρώ είναι για πέταμα για ανθρώπους που παίρνουν μικρές συντάξεις. Φαίνεται όμως ότι ορισμένοι πιστεύουν πως αν τα δίνει νεοδημοκρατικό χέρι, τότε αξίζουν 10 φορές παραπάνω. Όσα περίπου έχασαν τα τελευταία 2,5 χρόνια οι συνταξιούχοι επειδή η ΝΔ κατάργησε τις μόνιμες ενισχύσεις που είχαν θεσπιστεί υπέρ τους επί ΣΥΡΙΖΑ.

 


, Η κυβέρνηση που τσακώθηκε με την αλήθεια…Κύριο θέμα INDE (24/11/2021), INDEPENDENTNEWS
#independent news greece
Ακολουθήστε μας από τις πιο κάτω σελίδες
Ιστοσελίδα: https://independentnews.gr