Εισαγγελική παρέμβαση για το πάρτι γενεθλίων του Δημήτρη Βερβεσού

Posted on Νοε 22, 2020, 12:09 μμ
2 secs

Την παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών προκάλεσε το πάρτι γενεθλίων στο γραφείο του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Δημήτρη Βερβεσού, με περισσότερους από 10 συνεργάτες και συγγενείς του στο δικηγορικό Σύλλογο.
Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας έδωσε εντολή για τη διενέργεια έρευνας στο πλαίσιο της οποίας θα διερευνηθεί εάν έχουν παραβιαστεί τα μέτρα κατά του κορονοϊού (άρθρο 285 του Ποινικού Κώδικα).

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο, 21 Νοεμβρίου, το ethnos.gr δημοσίευσε πλάνα από το πάρτι γενεθλίων στο γραφείο του Δημήτρη Βερβεσού. Με το σύνθημα «σεισμός, σεισμός Δημήτρης Βερβεσός» ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου γιόρτασε τα γενέθλιά του εν μέσω lockdown, όπως αποδεικνύεται από τα βίντεο. Ο κ. Βερβεσός γιόρτασε τα γενέθλιά του κι όπως φαίνεται από τα βίντεο δεν τηρήθηκε κανένα μέτρο προστασίας ενώ ήταν ο μόνος που φορούσε τη μάσκα του. O ίδιος έδειξε τις ικανότητές του στο ζεϊμπέκικο, ενώ τουλάχιστον στα πλάνα που καταγράφηκαν φαίνεται πως δεν τηρήθηκαν τα μέτρα προστασίας.

...