Πρέπει να το σκεφτεί πάντως η κυβέρνηση, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μια και η Αριστοτελία Πελώνη δεν τραβάει και σέρνεται, μήπως να την αντικαταστήσει με τον Δημήτρη Οικονόμου.

Το δημοσιογράφο της πρωινής ζώνης του ΣΚΑΪ. Διότι, όπως φάνηκε και με το σημερινό στιγμιότυπο, ο Δημήτρης διαθέτει αντανακλαστικά. Αρπάζει τα ενθουσιώδη σχόλια για την κυβέρνηση Μητσοτάκη, ενθουσιάζεται και ο ίδιος, δεν κρατιέται μετά και ανεβάζοντας στροφές, λειτουργεί αμέσως επικοινωνιακά βάζοντας μπροστά τη μηχανή της διαφήμισης. «Να το κάνουμε σποτ» κραύγαζε, «να το κάνουμε σποτ», πετώντας κι ένα ευχαριστούμε στο τέλος, ένα ευχαριστούμε που δεν καταλάβαινες εκ μέρους ποίου το έλεγε.

Εναν Δημήτρη Οικονόμου χρειάζεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Την λυπάμαι την κ. Πελώνη αλλά, sorry κιόλας, δεν κάνει για τη δουλειά.

Κοιτάξτε, το έχουμε ξαναπεί: όταν ένα κανάλι προτείνει το «Survivor» και το «Big Brother» για ψυχαγωγία στους τηλεθεατές του, τι διαφορετικό από τον Δημήτρη Οικονόμου θα είχε για την ενημέρωση;

update: Ο Δημήτρης Οικονόμου απάντησε με το παρακάτω tweet για το πρωινό μας σχόλιο μιλώντας για συκοφαντία, κομματοσκυλισμό κτλ κτλ.

Καμία συκοφαντία εννοείται, αν είναι δυνατόν, ούτε καν τον επικρίναμε. Το αντίθετο θα έλεγα.
Υποθέτω ωστόσο, είμαι βέβαιος δηλαδή, ότι δεν έχει δει τον εαυτό του πως συμπεριφέρεται στους υπουργούς και πως στους βουλευτές της αντιπολίτευσης. Να τον δει και θα αντιληφθεί τη διαφορά. Από την άλλη, δεν είναι κακό να είναι φαν της κυβέρνησης, δεν καταλαβαίνω γιατί θυμώνει.

efsyn