Τα ψέματα και τις συκοφαντίες της ΝΔ περί δήθεν fake news κατέρριψε ο κοινοτάρχης της Πεύκης.

«Ανήκω στη Νέα Δημοκρατία, δεν είναι στημένη η φωτογραφία με τα παιδιά που κάνουν μάθημα στο καφενείο γιατί δεν έχουν internet», ήταν η ηχηρή απάντηση του κοινοτάρχη του χωριού Πεύκη και ιδιοκτήτη του καφενείου, η αυλή του οποίου έχει μετατραπεί σε σχολική αίθουσα.

Ο Γρηγόρης Ξουλεής, επέστρεψε τη λάσπη στη Νέα Δημοκρατία μιλώντας στον ΑΝΤ1 και αποκαλύπτοντας ότι ανήκει στις τάξεις της και ότι δεν έστησε, όπως τον κατηγορούν, τη φωτογραφία με τα παιδάκια που κάνουν τηλεμάθημα στο καφενείο του για να βλάψει την κυβέρνηση.

Η πρωτοφανής επίθεση με συκοφαντίες και fake news από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, ήταν η αντίδραση στο σάλο που προκλήθηκε στο Πανελλήνιο από την κατάντια της τηλεκπαίδευσης του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νίκης Κεραμέως.

Έτσι, το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη κατηγόρησε τον κοινοτάρχη ότι λειτουργεί υπογείως για τον ΣΥΡΙΖΑ και έστησε το θέμα και τις φωτογραφίες για να πλήξει την κυβέρνηση.

Χωρίς ντροπή επιχειρούν επικοινωνιακά να «ακυρώσουν» ακόμα και την πραγματικότητα σε μια απέλπιδα προσπάθεια να κρύψουν την πλήρη ανικανότητα που έχουν επιδείξει στο θέμα της τηλεκπαίδευσης και στον εξοπλισμό των σχολείων με laptop για όλους του μαθητές.

Πηγή: Αυγή

 

Διαβάστε σχετικά: