Δίπλα στους μαθητές και τις μαθήτριες που επέστρεψαν στα θρανία για να ολοκληρώσουν τη σχολική χρονιά βρέθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος επισκέφθηκε το 7ο Γυμνάσιο Αθηνών στο Παγκράτι, όπως ενημερώνουν από το Μαξίμου.

Ο πρωθυπουργός ευχαρίστησε το εκπαιδευτικό προσωπικό για την αφοσίωση και τις καλές υπηρεσίες που προσφέρει ενώ ενημερώθηκε για τις νέες συνήθειες που από σήμερα χιλιάδες νέοι και νέες σε όλα τα σχολεία της χώρας καλούνται να ακολουθήσουν.

«Περάσατε όλοι με άριστα τις εξετάσεις υπευθυνότητας, μαθητές και εκπαιδευτικοί» είπε ο πρωθυπουργός, την ώρα που στις φωτογραφίες φαίνεται χωρίς μάσκα να… κόβεται στο μάθημα της τήρησης των μέτρων ασφαλείας.

, Δίπλα, πολύ δίπλα, στους μαθητές και χωρίς μέτρα προστασίας ο Κ. Μητσοτάκης, INDEPENDENTNEWS

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απευθυνόμενος στον διευθυντή του σχολείου και το διδακτικό προσωπικό τόνισε πως από τις πολύ ευχάριστες εκπλήξεις κατά τη διάρκεια της πανδημίας ήταν το γεγονός πως η ακαδημαϊκή κοινότητα εναρμονίστηκε πλήρως με την τεχνολογία, έτσι η τηλεκπαίδευση αγκαλιάστηκε απ’ όλους για να προσφερθεί το καλύτερο αποτέλεσμα στα παιδιά.

Ίδωμεν τι σημαίνει αυτή η ικανοποίηση για το μέλλον της δημόσιας εκπαίδευσης και των εκπαιδευτικών…