Κόλαφος για την Ν.Δ. και τα ψεύδη της η σημερινή κατάθεση του μάρτυρα Θεοδ. Χατζηπαντελή, προέδρου της Ελεγκτικής Αρχής των δημοσκοπήσεων.

, Δήλωση των μελών του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στην Εξεταστική Επιτροπή, INDEPENDENTNEWS
Από την κατάθεσή του προέκυψε ξεκάθαρα ότι ουδέποτε ελέγχθηκε αρμοδίως η Opinion Poll για την επίδικη δημοσκόπηση της 31-5-21, όπως ψευδώς ισχυρίζεται η Ν.Δ,. η οποία- υπενθυμίζεται- είχε αρνηθεί την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. για σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας.

Επίσης, ο μάρτυρας κατέθεσε χωρίς περιστροφές ότι δεν μπορεί μια δημοσκόπηση να μην γνωστοποιεί την ταυτότητα της έρευνας, καθώς και τον εντολέα της.

Είναι προφανές ποιοι είναι οι λόγοι που η Ν.Δ. αρνείται να καταθέσει στην Επιτροπή ο ιδιοκτήτης της Opinion Poll, Μιχ. Διαμαντής, προκειμένου να εξηγήσει πώς μέσω άλλης εταιρίας συνδεδεμένης με την  Opinion Poll, πήρε με απευθείας αναθέσεις 270.000€ από το Δημόσιο για έργο αμφιβόλου σκοπιμότητας.

Η απάντηση στο ερώτημα τι φοβούνται και τον κρύβουν, όπως κρύβουν και τον Στ. Πέτσα, έχει ήδη δοθεί από την ίδια την Ν.Δ., η οποία συνηθισμένη στην εργαλειοποίηση των δημοσκοπήσεων  και στην διαστρέβλωση της πραγματικότητας, ακολουθεί την ίδια τακτική και στην Εξεταστική Επιτροπή.


 

#independent news greece
Ακολουθήστε μας από τις πιο κάτω σελίδες
Ιστοσελίδα: https://independentnews.gr