, Δέσποινα Κουτσούμπα: Το ξέρατε εσείς καλέ το glamping ή είστε τίποτα βλαχάρες ;, INDEPENDENTNEWS
Το ξέρατε εσείς καλέ το glamping ή είστε τίποτα βλαχάρες τιποτένιες;

Τι’ν’τουτο; Συνδυασμός του glamorous με το camping μπιθουλαίοι, που θα σας κάνει ο Θεοχάρης ανθρώπους και βγάζετε και γλώσσα!


, Δέσποινα Κουτσούμπα: Το ξέρατε εσείς καλέ το glamping ή είστε τίποτα βλαχάρες ;, INDEPENDENTNEWSΔείτε τι ωραία τα λέει στο νομοσχέδιο. (Επίσης, ξεχάστε τις αμμουδιές, μέχρι και πάνω στην καρέττα καρέττα θα βάλουν glamping τα βόδια!)
Νομοσχέδιο Υπ. Τουρισμού
“Πιστοποίηση τουριστικών καταλυμάτων με Σήμα Glamping
1. Με τον όρο «glamping» νοείται η εμπειρία πολυτελούς διαμονής στη φύση, σε τουριστικά καταλύματα στην ύπαιθρο που ανεγείρονται σε εκτός σχεδίου περιοχές και περιλαμβάνουν διαφοροποιημένους τύπους διαμονής σε δομές ήπια εναρμονισμένες στο φυσικό περιβάλλον, συνδυάζοντας υψηλή αισθητική και παροχή αναβαθμισμένων υπηρεσιών.
(…)
2. Τα ποιοτικά κριτήρια glamping είναι τα εξής:
α) διαμονή σε άρτια και ποιοτικά εξοπλισμένα διαφόρων τύπων και μεγεθών κατασκηνωτικά μέσα ή ημιμόνιμες δομές υψηλής αισθητικής σε κελύφη ιδιαίτερου αρχιτεκτονικού σχεδιασμού που δύνανται να συναρμολογούνται και να αποσυναρμολογούνται ή να μεταφέρονται, όπως ενδεικτικά θολωτές δομές (domes), γιούρτες (yurts), πασαλοκαλύβες. Στις επιτρεπόμενες εγκαταστάσεις συμπεριλαμβάνονται υπεδάφια δίκτυα υποδομών καισυστημάτων ύδρευσης, αποχέτευσης, ηλεκτροδότησης, καθώς και έργα πρόσβασης και κυκλοφορίας.
β) εναρμόνιση των κατασκηνωτικών μέσων και ημιμόνιμων δομών με το φυσικό περιβάλλον με τη μικρότερη δυνατή επέμβαση σε αυτό,
γ) χρήση υλικών στο σύνολο της εγκατάστασης φιλικών προς το φυσικό περιβάλλον,
δ) προώθηση δραστηριοτήτων θεματικού τουρισμού – ειδικών μορφών τουρισμού, όπως περιγράφονται στο ν. 4582/2018 (Α’ 208).”

Νομίσατε πως τελείωσε το άρθρο; Οοχι…Η συνέχεια ΕΔΩ

 

 

 

IndependentNews.gr