Δεν θα αφήσουμε τη μνήμη των αγωνιστών Ελίν Μπόλεκ, Ιμπραήμ Γκιοκτσέκ, Μουσταφά Κοτσάκ να σβήσει από τη μνήμη μας, και για αυτό στο κέντρο της Αθήνας, απευθύνεται κάλεσμα ώστε να γίνει μία τοιχογραφία τους.

Οι μορφές των τριών αγωνιστών του επαναστατικού συγκροτήματος Grup Yorum που θυσίασαν τη ζωή τους στον αγώνα για την ελευθερία έκφρασης και δράσης , θα στολίζουν σε λίγες ημέρες έναν τοίχο των Εξαρχείων, στην οδό Α. Μεταξά (λίγο πριν τη συμβολή με την Ζωοδόχου Πηγής), ως εκδήλωση τιμής και μνήμης για τους συντρόφους που χάθηκαν αλλά και ως ένδειξη αλληλεγγύης στους υπόλοιπους, απεργούς πείνας μέχρι θανάτου.

, Γκράφιτι για τους αγωνιστές των Grup Yorum στα Εξάρχεια, INDEPENDENTNEWS , Γκράφιτι για τους αγωνιστές των Grup Yorum στα Εξάρχεια, INDEPENDENTNEWS
Όπως σημειώνει το κάλεσμα:

Τα υπόλοιπα μέλη, συνεχίζουν μέσα στις φυλακές τις Τουρκίας, για πάνω από 200 μέρες στους Δικηγόρους του Λαού Εbru Timtik και Aytaç Ünsal και στους πολιτικούς κρατούμενους Didem Akman και Özgür Karakaya. Βάζοντας τα σώματα τους ανάχωμα, φωνάζουν:
-Να γίνουν άμεσα δεκτά τα αιτήματα του Grup Yorum.
-Να αφεθούν ελεύθεροι οι δικηγόροι του Λαού.
-Να αρθεί το καθεστώς αδικίας στις πολιτικές διώξεις.
-Να ακυρωθούν όλες οι άδικες ποινές που δόθηκαν ως αποτέλεσμα των εκδικητικών δικών και να αρθούν τα εμπόδια που μπαίνουν στο δικαίωμα της δίκαιης εκδίκασης όπως είναι οι κρυφοί μάρτυρες.

Καλούμε όλους τους συντρόφους και τις συντρόφισσες, όλους τους ανθρώπους που έδειξαν την αλληλεγγύη τους στον αγώνα αυτό να παρευρεθούν και όλοι μαζί, με αυτό τον τρόπο να συνεχίσουμε να ενδυναμώνουμε τη φωνή των απεργών πείνας. Αναγνωρίζοντας την τεράστια δυναμική της διεθνιστική αλληλεγγύη η οποία αποτελεί το όπλο των λαών.

Γιατί ο αγώνας ενάντια στην αδικία, το φασισμό, την ταξική και ιμπεριαλιστική εκμετάλλευση, δε γνωρίζει σύνορα… μόνο ενωμένοι θα νικήσουμε.