, Α ρε «Μπάλλε» μπαμπέση…INDE (15/10), INDEPENDENTNEWSΠολλά νερά, πλημμύρες και απαράδεκτες εικόνες. Ειδικά για ένα κράτος που έχει διαχειριστεί δισεκατομμύρια εδώ και δεκαετίες, ακριβώς για να επιλύσει τέτοια προβλήματα. Που να πήγαν, άραγε, τόσα λεφτά; Ο καθ’ ένας ας απαντήσει όπως νομίζει.

Μόνο το 112 ακμάζει.

Σε κάθε περίπτωση, τα μεγάλα έργα προστασίας του πληθυσμού από ακραία φυσικά φαινόμενα πρέπει να προχωρήσουν. Ο ΣΥΡΙΖΑ δρομολόγησε ή ξεκίνησε πολλά από αυτά και ουκ ολίγα μπετά, για τα οποία χαίρεται και χαμογελά η παρούσα κυβέρνηση, είναι δικό του έργο.

Να θυμηθούμε μόνο τον «ΦιλόΔημο» που ξεπάγωσε έργα υποδομής σε όλη τη χώρα, αλλά και τα μεγάλα Προγράμματα που μπήκαν μπροστά στην Αττική.

Στο μεταξύ, μπορεί το ηθικό πλεονέκτημα να μη γεμίζει την κοιλιά, προφανώς, όμως, είναι προτιμότερο να το έχουν όσοι μας κυβερνούν. Όσοι αμφισβήτησαν, σκοπίμως, ιδιοτελώς ή παραπλανημένοι, το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς, ας βγουν τώρα να υπερασπιστούν τις απευθείας αναθέσεις σε εταιρείες που συστάθηκαν μια μέρα πριν την ανάθεση και τις δουλειές σε φίλους της κουμπάρας του κουμπάρου.

Υ.Γ. Θα πάει κανένα κοντέινερ στο Αρκαλοχώρι;


, Α ρε «Μπάλλε» μπαμπέση…INDE (15/10), INDEPENDENTNEWS
#independent news greece
Ιστοσελίδα: https://independentnews.gr/