Άρης Παπαϊτσέτρα/ Καταγγελία – Λίγες ώρες αφότου εξέφρασα στον προσωπικό μου λογαριασμό, την αλληλεγγύη μου στους συλληφθέντες και τις συλληφθείσες της Νέας Σμύρνης και την αποστροφή μου για τις μαφιόζικες μεθόδους απόδοσης κατηγοριών που χρησιμοποίησε η αστυνομία εις βάρος τους.

Απήχθησα, χτυπήθηκα, φόρεσα κουκούλα πολέμου, χτυπήθηκα στο αυτοκίνητο, εφτασα στη ΓΑΔΑ, χτυπήθηκα στη ΓΑΔΑ, βασανίστηκα επί ώρες, διανυκτέρευσα για τέσσερις μέρες σε καθεστώς απομόνωσης.

Τις τελευταίες ημέρες είμαστε μάρτυρες ακραίων φαινομένων καταστολής, με πιο πρόσφατο αυτό της απρόκλητης επίθεσης αστυνομικών σε ανυποψίαστους πολίτες στην πλατεία της Νέας Σμύρνης.

Προηγουμένως είχαμε παρόμοιες σκηνές στα Πετράλωνα και στο Χαλάνδρι. Δεν πρόκειται για μεμονωμένα γεγονότα. Είναι η κατάληξη μιας ενορχηστρομένης κυβερνητικής σταρτηγικής.

Αυτή της Στρατηγικής της Εντασης και της αυταρχικοποίησης της κοινωνίας.

Νόμος για τον περιορισμό των διαδηλώσεων, αντισυνταγματική δημιουργία πανεπιστημιακής αστυνομίας, αστυνομικές απαγορεύσεις συγκεντρώσεων άνω των τριών ατόμων και την προληπτική διάλυση συγκεντρώσεων.

Σήμερα βρισκόμαστε μπροστά, κι αυτό είναι σαφές πια, στη διαμόρφωση μιας αστυνομικής δημοκρατίας, με προσπάθεια περιορισμού των συνταγματικών ελευθεριών, όπως της ελευθερίας της έκφρασης, του δημόσιου λόγου, της πολιτικής τοποθέτησης, αυτό μπορούν να σε οδηγήσουν απο το σπίτι σου, στη ΓΑΔΑ.

Είναι φανερό πως για την κυβέρνηση, τελικά, η επιλογή είναι ο αυταρχισμός και η καταστολή.

Ο κ. Άρης Παπαϊτσέτρα, όπως καταγγέλει δημόσια, κυριολεκτικά απήχθη απο το σπίτι του απο την αστυνομία,εξαιτίας μιας αλυλλέγγυας ανάρτησης που έγραψε στο Facebook, στηρίζοντας τους συλληφθέντες της δραματικής νύχτας της Ν.Σμύρνης.

Η μαρτυρία του είναι ανατριχιαστική για την ίδια τη Δημοκρατία και το Πολίτευμα της χώρας.

Οταν το Κράτος εισέρχεται στην οικεία σου με τη βία γιατί εξέφρασες την αλλεγγύη σου, την άποψη σου, την τοποθέτηση σου και σε συλλαμβάνει, άραγε για ποια Δημοκρατία συζητάμε και για πιο Σύνταγμα;

Τι σημαίνει κατάλυση του Συντάγματος με τη βία; Για να θυμηθούμε.

Σύμφωνα με το άρθρο 120 του Συντάγματος «H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία».

Διαβάστε την δημόσια καταγγελία του κ. Άρη Παπαϊτσέτρα 
Λίγες ώρες αφότου εξέφρασα στον προσωπικό μου λογαριασμό, την αλληλεγγύη μου στους συλληφθέντες και τις συλληφθείσες της Νέας Σμύρνης και την αποστροφή μου για τις μαφιόζικες μεθόδους απόδοσης κατηγοριών που χρησιμοποίησε η αστυνομία εις βάρος τους.

Απήχθησα, χτυπήθηκα, φόρεσα κουκούλα πολέμου, χτυπήθηκα στο αυτοκίνητο, εφτασα στη ΓΑΔΑ, χτυπήθηκα στη ΓΑΔΑ, βασανίστηκα επί ώρες, διανυκτέρευσα για τέσσερις μέρες σε καθεστώς απομόνωσης μαζί με τον αδερφικό μου φίλο και σύντροφο να κατουράμε σε πλαστικά μπουκάλια. Βρεθήκαμε κατηγορούμενοι για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Αυτός κατέληξε προφυλακισμένος με μηδενικά στοιχεία, εγώ να μαζεύω τα σπασμένα μου κομμάτια.

Σκέτη μαγεία. Επιστρέφω με συνέντευξη για το ταξίδι μας προς τη ΓΑΔΑ και απο εκεί στην Μεταξική περίοδο.Ελπίζω στο ενδιάμεσο να μην βρεθώ κατηγορούμενος για την δολοφονία του Κένεντι

 

, Αστυνομική Δημοκρατία, INDEPENDENTNEWS