Αντιφασιστικός Σεπτέμβρης 2020: Πορεία στις 18 Σεπτέμβρη από το Κερατσίνι

Posted on 16 Σεπτεμβρίου, 2020, 8:48 πμ
16 secs
Φέτος, όπως και κάθε χρόνο, η οικογένεια του Παύλου και οι άνθρωποι που τη στηρίζουν οργανώνουν μία σειρά εκδηλώσεων ενόψει της 7ης επετείου από τη δολοφονία του αλλά και ενόψει της έκδοσης της απόφασης στις 7 Οκτώβρη στην Αίθουσα τελετών του Εφετείου. Η στήριξη όλων ειδικότερα εν αναμονή της απόφασης είναι σημαντική καθώς οι φετινές δράσεις πέραν του ότι είναι αφιερωμένες στον Παύλο επιδιώκουν να καταστήσουν σαφές ότι η Χρυσή Αυγή έχει καταδικαστεί στη συνείδηση του κόσμου ως ναζιστική εγκληματική οργάνωση.
Καλούμε σε μεγάλη συγκέντρωση στο χώρο του εφετείου την ημέρα έκδοσης της απόφασης (7 Οκτωβρίου στις 10) αλλά και όπως κάθε χρόνο στηρίζουμε τη μεγάλη πορεία που θα γίνει το απόγευμα της 18 Σεπτέμβρη από το Κερατσίνι προς τον Πειραιά (προσυγκέντρωση 5:00 στο μνημείο Παύλου Φύσσα 60).
Παράλληλα, ακολουθεί συνημμένο το πρόγραμμα των υπολοίπων εκδηλώσεων:
α) Διαδικτυακή συζήτηση στις 17 Σεπτέμβρη με τους συμμετέχοντες δικηγόρους της πολιτικής αγωγής και δημοσιογράφους,
β) Διαδικτυακή συναυλία το βράδυ της 18 Σεπτέμβρη
γ) Καθώς και ψήφισμα στην πλατφόρμα Avaaz, το οποίο έχει ήδη συγκεντρώσει χιλιάδες υπογραφές σε ελάχιστες μόνο μέρες! Ακολουθεί το link του ψηφίσματος: Μόνη Δικαίωση η Συνολική Καταδίκη https://secure.avaaz.org/community_petitions/el/pros_tin_elliniki_dikaiosyni__moni_dikaiosi_i_synoliki_katadikithe_condemn_of_golden_dawn_nazis_the_only_just_decision/
Η σελίδα της οικογένειας και των φίλων του Παύλου: www.facebook.com/antifa.september
– Αντιφασιστικός Σεπτέμβρης 2020
...