Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:

Αφού η Νέα Δημοκρατία έκανε την πανδημία ευκαιρία για να πλουτίσει μια μειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας, και αφού μετέτρεψε την επιβίωση σε ατομική υπόθεση, τώρα επιλέγει να εργαλειοποιήσει για ακόμα μια φορά την πανδημία για να εξαπολύσει μια ολομέτωπη επίθεση στο σύμβολο της Δημοκρατίας και των νεανικών αγώνων, που είναι το Πολυτεχνείο.

Είναι εμφανές πως το καλοστημένο σίριαλ του Μπογδάνου και των ακροδεξιών της Νέας Δημοκρατίας, που το μεσημέρι έστειλαν τις κάμερες και τα ΜΑΤ στο Πολυτεχνείο και το βράδυ στα Εξάρχεια, έγινε για να τρομοκρατήσουν την κοινωνία και να την αποπροσανατολισουν από τις τεράστιες ευθύνες της κυβέρνησης για την έξαρση της πανδημίας.

Καμία δικαιολογία δεν υπάρχει για το κλείσιμο του Κάτω Πολυτεχνείου όταν σύσσωμες οι πολιτικές δυνάμεις και οι Φοιτητικοί Σύλλογοι έχουν ήδη εξαγγείλει τον εορτασμό με την τήρηση όλων των απαραίτητων υγειονομικών μέτρων προστασίας.

Αν το άγχος της Νέας Δημοκρατίας ήταν η προστασία της υγείας θα είχαν ενισχύσει το ΕΣΥ και τον στόλο των Μ.Μ.Μ.

Αν το άγχος της Νέας Δημοκρατίας ήταν η προφύλαξη της δημοκρατίας ο Χρήστος Παππάς και ακόμα τρία στελέχη της Χρυσής Αυγής δεν θα παρέμεναν ως και σήμερα ασύλληπτα.
Αποσύρετε τώρα τα ΜΑΤ.

Ανοίξτε τώρα τις πύλες του Πολυτεχνείου.

Μην αμαυρωνετε άλλο την συμβολική αυτή επέτειο του αγώνα για την αποκατάσταση της δημοκρατίας.