, Αμα σε πω ξεφτίλα, θα είναι συντακτικό λάθος…ΙΝDE(12/10), INDEPENDENTNEWS

 

 

 

 

Κάν’ το ρε Κουρτς όπως ο Πέτσας να έχεις ήσυχο το κεφάλι σου κι όλοι να λένε τα καλύτερα για σένα. Είδες να κυνηγά κανείς τον Μητσοτάκη; Ο άνθρωπος δε φέρει ουδεμία ευθύνη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ το πρότεινε και σύσσωμη η αντιπολίτευση δέχθηκε και θέλει να εξεταστούν οι «λίστες Πέτσα» και κάτι αντίστοιχης έμπνευσης αναθέσεις στις οποίες εμπλέκονται η εταιρεία δημοσκοπήσεων Opinion Poll και η Enterprise Greece.

Αλλά ποιος ακούει; Στην υπερχρεωμένη Ελλάδα που όλοι έφριτταν με τις λοβιτούρες του Άκη και κουνούσαν αγανακτισμένοι τα κεφάλια τους με τα λεφτά που φαγώθηκαν από δω κι από κει, ξαφνικά όλοι κοιτάνε τη… δουλειά τους.

Όπως λέει και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, «με τον Θεό δεν μπορείς να τα βάλει κανείς», εννοώντας προφανώς τον πρωθυπουργό.

Κι ας παραπονιούνται πυρόπληκτοι και μη, στην Εύβοια. Που να προλάβεις, σου λένε οι αρμόδιοι, να σώσεις μια κατάσταση μέσα σε δυο μήνες; Λες και τα μεγάλα έργα υποδομής σε αυτή τη χώρα έχουν μονάχα αρχή, ποτέ μέση και τέλος.

Και για να αφήσουμε το μαύρο χιούμορ, οι πολλές χιλιάδες εκπαιδευτικοί, φοιτητές και μαθητές στα συλλαλητήρια δείχνουν ότι δεν θα είναι όλα εύκολα για την κυβέρνηση.


, Αμα σε πω ξεφτίλα, θα είναι συντακτικό λάθος…ΙΝDE(12/10), INDEPENDENTNEWS
#independent news greece
Ιστοσελίδα: https://independentnews.gr/