Ακόμα κι ο διευθυντής του «Βήματος» μιλάει για άτακτο άνοιγμα του τουρισμού (βίντεο)

Posted on 20 Αυγούστου, 2020, 11:08 πμ
5 secs

Για τις εξελίξεις στο πεδίο του κορονοϊού μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο διευθυντής της εφημερίδας «Το ΒΗΜΑ», Αντώνης Καρακούσης, αναφέροντας ότι οι «επόμενοι μήνες θα είναι μήνες δοκιμασίας», κάνοντας λόγο για άτακτο άνοιγμα του τουρισμού, υπό την πίεση και ξένων παραγόντων.

Αναφερόμενος στο άνοιγμα του τουρισμού, ο κ. Καρακούσης σημείωσε ότι αυτό έγινε γρήγορα, υπό την πίεση και ξένων παραγόντων, όπως η TUI και οι αεροπορικές εταιρίες.

«Πήγαμε σε ένα γρήγορο άνοιγμα, με άτακτο τρόπο, και έπρεπε να αναμένουμε αυτήν την εξέλιξη. Ας μην εκπλησσόμεθα για αυτό που μας συμβαίνει αυτήν τη στιγμή».

Όταν ο ο διευθυντής της εφημερίδας «Το ΒΗΜΑ», του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Μαρινάκη, αμφισβητεί έτσι τα λεγόμενα του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά, που με αλχημείες προσπάθησε να μας πείσει ότι όλα αυτά δεν ισχύουν και δεν ευθύνεται ο τουρισμός για την έξαρση της επιδημίας, εμείς τι μπορούμε να σχολιάσουμε…

Μόνο να προτείνουμε στον κ. Πέτσα να ετοιμάζει δεύτερη λίστα χρηματοδότησης για τα ΜΜΕ. Η πρώτη δεν φτάνει με όσα συμβαίνουν…

 

...