1. Το ερώτημα τι στάση θα κρατούσα αν πέθαινε από απεργία πείνας ο Μιχαλολιάκος, δεν μπορώ να το απαντήσω. Πρώτα πρεπει να φανταστώ το κράτος να πιεζει εκδικητικά τον Μιχαλολιάκο με φωτογραφικές διατάξεις, αντί να του παρέχει ανέσεις μέχρι την αποφυλάκισή του, πρέπει να φανταστώ τον ίδιο να πεθαίνει διαμαρτυρόμενος για κάτι, και μετά να απαντήσω στην υποθετική ερώτηση. Πάντως ναι, αν έβλεπα ότι κάποιοι τον σπρώχνουν επίτηδες να πεθάνει για να εκμεταλλευτούν πολιτικά αυτό που θα γίνει με τον θάνατό του, μάλλον το ίδιο θα έκανα.
2. Η χθεσινοβραδινή ανακοίνωση του Μαξίμου ξεκαθαρίζει την στάση της Νέας Δημοκρατίας και δείχνει πόσο επικίνδυνος είναι ο τρόπος που σκέφτονται. Για την ΝΔ δεν υπάρχει κράτος Δικαίου, δεν υπάρχει Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, δεν υπάρχει Συνήγορος του Πολιτη, δεν υπάρχει Θεμιστοκλης Σοφός, υποψήφιος της Δεξιάς στον Δικηγορικό Σύλλογο. Υπάρχει μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ. Αν η ανακοίνωση είχε τίτλο «Πώς σχεδιάζουμε να εκμεταλλευτούμε πολιτικά τον θάνατο του Κουφ.» θα ήταν πιο ειλικρινής.
3. Δεν είναι μόνο ο Ορμπανισμός και το χαιδολογημα των κατώτερων ενστίκτων της λαικής ακροδεξιάς, που ζητάει εκδίκηση για την καταδίκη της Χρυσής Αυγής. Το χειρότερο είναι ο καιροσκοπισμός: ότι σπρώχνουν στον θάνατο έναν άνθρωπο που τον έχουν δικάσει, τον έχουν καταδικάσει και σε κάθε περίπτωση τον έχουν στα χέρια τους, μόνο και μόνο για χτίσουν το επιχείρημα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει την τρομοκρατία. Για τον έλεγχο του μεσαίου χώρου πεθαίνει ο Κουφοντίνας! Και όσο πιο χαμός γίνει μετά τον θάνατό του, ακόμα καλύτερα. Αν έχει και 10 νεκρούς, στο 3% θα τον γυρίσουν τα κανάλια τον ΣΥΡΙΖΑ.
4. Μου είναι αδιανόητο ότι υπάρχουν άνθρωποι που μπορεί να σχεδιάζουν πολιτικά με τόσο σιχαμένο και επικίνδυνο τρόπο. Αλλά πρέπει να παραδεχτούμε ότι έτσι είναι. Τον Χρυσοχοΐδη τον έχω ικανό και για χειρότερα. Και για τον Μητσοτάκη δεν συζητάω καν. Τον είδαμε και πώς καπηλεύτηκε αδίστακτα το Μάτι και πόσο αισχρός υπήρξε στο Μακεδονικό. Άρα ξέρουμε με ποιους έχουμε να κάνουμε.
5. Ο ΔΚ είναι πια επικίνδυνος μόνο για τον εαυτό του. Αυτοί είναι επικίνδυνοι για το κράτος Δικαίου και την Δημοκρατία. Αυτό.
πηγή facebook