Έφυγε από τη ζωή σήμερα η Βασιλική (Βίκυς) Αλιμπέρτη.  Ήταν Περιφερειακή Σύμβουλος της Δύναμης Ζωής, μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Α’ Αθήνας και της Ο.Μ. Εργαζομένων του Δήμου Αθηναίων με πλούσια συνδικαλιστική δράση.
Η κηδεία της θα γίνει αύριο, στο Κοιμητήριο Χαλανδρίου, στις 17:30.

Η ανακοίνωση της Δύναμης Ζωής αναφέρει:
Με οδύνη η Δύναμη Ζωής ενημερώνει για την ξαφνική απώλεια της Περιφερειακής Συμβούλου Βασιλικής (Βίκυς) Αλιμπέρτη. Η Βίκυ, αταλάντευτη αγωνίστρια της Αριστεράς και της Αυτοδιοίκησης, τίμησε με τη συμμετοχή της την παράταξή μας. Αφήνει ανεξίτηλη τη σφραγίδα της σε όλες τις θέσεις ευθύνης που ανέλαβε, σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο.

“Η Βίκυ, μια ξεχωριστή συντρόφισσα, ένας ευαίσθητος άνθρωπος, με αδιαπραγμάτευτο ήθος, μαχητική παρουσία, μοίραζε απλόχερα δύναμη και αισιοδοξία, και δίδασκε αξιοπρέπεια. Δεν θα λείψει μόνο από εμάς και την οικογένειά της αλλά από όλες και όλους δίνουν καθημερινά τον αγώνα για καλύτερη ζωή, ανθρώπινες πόλεις, αλληλέγγυες κοινωνίες. Η παρουσία και η προσφορά της στους τομείς του πολιτισμού και του περιβάλλοντος, ξεχωριστές, έχουν δημιουργήσει σοβαρή παρακαταθήκη. Μια παρακαταθήκη που δεσμευόμαστε να τιμήσουμε”, δήλωσε η Ρένα Δούρου.

Η Ν.Ε. Α’ Αθήνας αποχαιρετά τη Βίκυ Αλιμπέρτη:
Έφυγε από τη ζωή σήμερα η Βίκυ Αλιμπέρτη, μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Α’ Αθήνας και της Ο.Μ. Εργαζομένων του Δήμου Αθηναίων του ΣΥΡΙΖΑ, περιφερειακή Σύμβουλος της Δύναμης Ζωής, με πλούσια συνδικαλιστική δράση. Η σ. Βίκυ ήταν πάντοτε μαχητική, δραστήρια, πρόσχαρη, προσηνής, με θετική σκέψη και στάση.

Η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Α’ Αθήνας εκφράζει την τεράστια θλίψη για την απώλεια της συντρόφισσάς μας και τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της, τις συντρόφισσες και τους συντρόφους της.

Θα τη θυμόμαστε πάντα με σεβασμό και αγάπη.