Είναι προφανές. Τα περίπου 25.000 κρούσματα σε μαθητές, μέσα σε δύο μόνο ημέρες,  μας προϊδεάζουν αρνητικά για όσα θα ακολουθήσουν. Κι αντί για λύσεις, αντί για καλύτερες απαντήσεις στο πρόβλημα, η κυβέρνηση προκαλεί τη νοημοσύνη μας. Εάν δεν είχαν ανοίξει τα σχολεία δεν θα είχαν εντοπιστεί τα παιδιά που νοσούν, αφού δεν θα είχαν υποχρεωθεί να κάνουν τεστ, μας λέει. Είναι φανερό. Η διαχείριση της πανδημίας της έχει ξεφύγει. Εκτός από τους τομείς που θέτει σε κίνδυνο την κοινωνία εντελώς συνειδητά.

Θέλει να εξοικονομήσει πόρους; θέλει να πάει στην επόμενη φάση γρήγορα, ανεξάρτητα από τις συνέπειες; Παίρνει λάθος συμβουλές; Ό,τι και να ισχύει, εδώ και μήνες μετράμε περισσότερους νεκρούς αναλογικά, από πολλές άλλες χώρες, ενώ το σύστημα υγείας δέχεται αφόρητες πιέσεις, καθώς δεν στηρίχτηκε όσο έπρεπε. Η κερδοσκοπία με τα μοριακά τεστ είναι ενδεικτική της κυβερνητικής στάσης απέναντι σε όλα αυτά.

Επομένως, η κυβέρνηση και δεν θέλει και δεν μπορεί και λέει και ψέματα. Μόλις χθες η κ. Γκάγκα διαβεβαίωνε ότι το Παίδων Πεντέλης θα λειτουργεί πλήρως, ωστόσο δεν έχει μπει ακόμη σε εφημερία αυτή την εβδομάδα. Για να δούμε…

, Άλλο σχολική μονάδα κι άλλο μονάδα του ΕΟΔΥ…Κύριο θέμα INDE 11/1/2022, INDEPENDENTNEWS

#independent news greece
Ακολουθήστε μας από τις πιο κάτω σελίδες
Ιστοσελίδα: https://independentnews.gr