Άδωνις Γεωργιάδης: Αισχρός και απέναντι στους θανάτους

Posted on Νοε 22, 2020, 9:14 πμ
1 sec

Ο ακροδεξιός τηλε-υπουργός Ανάπτυξης της Προπαγάνδας παραμένει αισχρός ακόμα και έναντι των θανάτων από κορονοϊό που αυξάνονται.

«Οι 108 νεκροί στο χτεσινό 24ωρο δεν επιτρέπουν στην λογική μας να καταφεύγει σε συγκρίσεις και «χαμηλότερες αναλογίες»!!! Η δίκη μας ζυγαριά δεν αντέχει να μετράει έτσι τις ανθρώπινες ζωές» αναφέρει στο twitter η Ελληνοφρένεια. με τον Άδ. Γεωργιάδη να απαντά:

«Έχουμε την χαμηλότερη αναλογία νεκρών ανά εκατομμύριο μεταξύ σχεδόν όλων των Χωρών της ΕΕ! Αν εμείς έχουμε ευθύνες οι άλλοι μάλλον θα έπρεπε να εκτελεστούν για σας ε;…αφήστε λοιπόν την προπαγάνδα δεν πιάνει».

Άδωνις Γεωργιάδης: Αισχρός και απέναντι στους θανάτους

Οι προπαγανδιστές της ασφαλούς υγειονομικά χώρας, που πήραν το αποτέλεσμα των θυσιών του λαού κατά την πρώτη καραντίνα και το έκαναν διαφημιστικό σλόγκαν για να ανοίξουν τον τουρισμό προς χάριν τουριστικών πρακτόρων και αεροπορικών εταιριών, τολμούν να καταφεύγουν στην αριθμητική του θανάτου. Ακόμα και τώρα αντιμετωπίζουν την κρίση και τις δραματικές εξελίξεις επικοινωνιακά. Τόσο επικίνδυνα λίγοι, τόσο εγκληματικά εμμονικοί με τον νεοφιλελευθερισμό!

...